Gönderen Konu: isimyok000 ile ilgili  (Okunma sayısı 5498 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevyeter0101

• Yeni Kampanyacı
  • *
isimyok000 ile ilgili
« : 24 Mayıs 2010, 23:18:04 »
arkadaşlar biliyorsunuz 2 gün önce konu açmıştım fakat konunun silindiğini gördüm  ve beni suçlayanların olduğunu da gördüm
bu verytaft yarışmasında isimyok000 kullanıcı adlı kişi benim arkadaşımın resmini göndermiş ve bende tesadüfen burada buldum kendisini hatta konu açtım bana mesaj göndermesi için fakat göndermedi  şimdi siteye girdim resmi kaldırmış niye acaba???   ben bu resmin asıl sahiibi ile iletişime geçtim ve haberdar ettim ve kendisi bana yasal haklarını kullanacağını söyledi ve bu yarışmanın düzünlendiği site ile iletişim içinde gerekli kayıt bilgileri ip adresi vs. şimdi soruyorum size bu arkadaş resmini niye sildi??? birde baktım kuzeninde resmi varmış imza linkinde şimdiden söyleyim oda sahte

ve siz saygıdeğer forum üyelerine soruyorum kim haklı kim haksız? peki aranızda bu arkadaşı şahsen gören var mı bilen var mı? eminimki kimse görmemiştir  madem bu forumdan bu arkadaş mutlaka msn adresi vardır forum üyelerinin birine versin adresini webcam açsın bakalım kim yalan söylüyor  ve sizden ricam kimse yorum yapmasın saçma sapan eğer ben haksızsam ve yalancı isem bütün forum üyelerinden özür diliyorum ya haklıysam ???

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
Ynt: isimyok000 ile ilgili
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2010, 23:22:50 »
konu gerçekten böyle ise sen haklısın...insanın kendi fotosunu veya ailesinden birinin fotosunu eklemesi çok zormu?neden böyle bir yol seçmişki

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2010, 23:46:51 »
foruma girip mesaj yazıp bir anda çıkış yapmak yerine biraz daha online olsan belki isimyok ile irtibata daha çabuk geçebileceksin..ayrıca neden hep onun olmadığı zamanları seçiyorsun giriş yapmak için..

ayrıca hem konu silinmiş diyosun, hem beni suçlayanları gördüm diyorsun..

sen burda yokken bu kadar çok şeyi nasıl gördün merak ediyorum..ya ziyaretçi olarak izledin (o zaman yaptığın sadece korkaklıktır, giriş yapıp kendini haklı çıkaracak birşeyler paylaşabilirdin)..

gerçi bunlar önemli değil bu alt tarafı bir yarışma..hepimziin resmi var orda, ayrıca bir sürü arkadaşlık siteleri var oraya resim koymuyormusunuz sanki..onlarda çok rahat kopyalanabilir resimler sonuçta..o kadar sahte hesaplar isimler kullanılırken kimsenin sesi çıkmıyorda, sen neden böyle ayağa kaldırdın herşeyi bir anda..

bana hala inandırıcı gelmiyor kusura bakma..

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2010, 23:49:55 »
2 ziyaretçi.. daha ne diyeyim..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2010, 23:51:00 »
Bu üyelik forumdan birinin fake üyeliği bence. Ortaya bişey atıp kaçıyo hemen.  Esranın öyle bişey yaptığını sanmıyorum ama yaptıysa bile kötü bir olay değil bu. Çoğu insan bunu yapıyo zaten. Benim imzamdaki emo fotosuda bana ait değil.. Eğer o fotodaki senin arkadasınsa zaten o foto binlerce web sitesinde(detaylara girmeyeyim) geziyodur hiç merak etme...  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2010, 23:51:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
5 üye 2 ziyaretçi  ;)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2010, 23:52:49 »
Bende gönül yeşil hanımla aynı düşünce içindeyim. İlk olarak İsimyok000 ile bağlantıya geçmenizi beklerdim.  ???
Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2010, 23:53:03 »
5 üye 2 ziyaretçi  ;)

Ne demek istediğini anlamamışsın..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2010, 23:53:19 »
böyle şeyler çok sinirlendiriyor beni..bu tarz hayalperest insanlar yüzünden 2 sene önce işimden olmuştum..aklıma gledikçe sinirim bozuluyor..

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2010, 23:53:51 »
5 üye 2 ziyaretçi  ;)

Ne demek istediğini anlamamışsın..

ne demek istemiş ???
aman sanki anlatacakmışsın gibi bende soruyorum işte  :) alışkanlık