Gönderen Konu: Asyabal/ Bal Hediyeli Kampanya  (Okunma sayısı 12831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
Ynt: Asyabal/ Bal Hediyeli Kampanya
« Yanıtla #10 : 22 Mayıs 2010, 23:51:31 »
katıldım bende

Çevrimdışı galaderesi

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Asya Bal Arıcılık
Ynt: Bal Kampanyası
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2010, 00:32:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hahaha:D ne güzelmiş 2 kilo bala hem bir sürü mail adresi hem de site trafiği ;D ben de 200 kişi bana kimlik bilgilerini ve mail adreslerini bedava gönderirse içlerinden 2 tanesine birer şişe pekmez gönderiyorum:D üstelik depozitolu şişede gönderecem hadi iyisiniz:D

Ardaşım işin art niyet tarafından bakmana gerek yok. Sen üye olabilirsin görürsün mail adresinle ilgili herhangi bir şey gönderilmiyor. Kafanı ona takma. Amaç ismimizi duyurmak ve insanların gerçek bir ürünlerle karşılaştırmak. Çevrende kaç kişi var alabileceğin hakiki bir bal. Bu iş bir gönül işi insanların sağlığı ile oynamak değil.

Madem isminizi duyurmak istiyorsunuz, 2 kilo baldan daha ciddi bir pazarlama bütçesini gözden çıkararak güzel bir promosyon kampanyası hazırlasanız daha faydalı olmaz mı. İyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyor olabilirsiniz ama kampanyanız en fazla benim teklifim kadar çekici görünüyor. Tabi bu benim fikrim. İyi çalışmalar

Doğru söylüyorsunuz aslında. Peki ne yapılabilir fikirlerinizi paylaşın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin | Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2010, 00:48:46 »
 reklamıiçin bal yollaması mantıklı bence firma malını tanıtıcak amaç o bence normal bal dağıtması.başka hediye verse amacına ulaşamaz sadece ismi duyulur o kadar.ama balı tadan beğenirse hem ismini hem ürününü tanıtır.memnun kalan kullanır ve çevresinede tavsiye eder. :) :)

Çevrimdışı kalamar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 23 Mayıs 2010, 02:54:37 »
Evet bundan bahsediyorum. Balı tadan 2 kişi olmamalı :) Fikir istiyorsanız en basit fikir, 100'er gramlık küçük paketler yapıp 30-40 kişiye gönderseniz bile 2 kişiye 1'er kilo hediye etmekten daha mantıklı olur. Tabi bütçe durumunuzu bilemiyorum ona göre çok fazla marketing fikri üretilebilir.

Çevrimdışı kubra2123

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 23 Mayıs 2010, 09:12:50 »
o.sen nickm ben de katıldım...

Çevrimdışı galaderesi

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Asya Bal Arıcılık
« Yanıtla #15 : 23 Mayıs 2010, 10:17:14 »
reklamıiçin bal yollaması mantıklı bence firma malını tanıtıcak amaç o bence normal bal dağıtması.başka hediye verse amacına ulaşamaz sadece ismi duyulur o kadar.ama balı tadan beğenirse hem ismini hem ürününü tanıtır.memnun kalan kullanır ve çevresinede tavsiye eder. :) :)
Çok doğru söylemişsiniz. Amacımız  insanlara ürünümüzü az veya çok ulaştırabilmek.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin | Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #16 : 23 Mayıs 2010, 11:09:16 »
İnternetteki bütün kampanyaların amacı insanlara hediye vererek markaya bağlılık kazanmanın yanında tanıtım yapmaktır.Amaç sadece hediye vermek olsaydı firmalar komşularına verir kampanya düzenleyerek vakit harcamazlardı.

Bu kampanyaları için Asyabal yetkililerine teşekkür ederim.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kalamar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #17 : 23 Mayıs 2010, 11:42:27 »
İnternetteki bütün kampanyaların amacı insanlara hediye vererek markaya bağlılık kazanmanın yanında tanıtım yapmaktır.Amaç sadece hediye vermek olsaydı firmalar komşularına verir kampanya düzenleyerek vakit harcamazlardı.

Eğer müşteri algısını önemsemiyorsak evet dediğiniz doğru. Ama şunu unutmamak lazım, mağaza vitrinine "%70 İndirim!" yazan bir işletme de çok kolay tanıtım yapar ve sesini duyurur. Ama mağazaya giren müşteriler sadece 3-5 eski sezon üründe indirim olduğunu görürse, bu tanıtım aksine sizin aleyhinize olur ve prestijiniz sarsılır. Adını duyumak ile adının çıkması arasındaki fark gibi düşünebiliriz. Kampanyada asıl amaç istenilen müşteri algısına ulaşmaktır. Bu da markanın kendine ve ürününe güvenerek önce müşterinin güveni kazanmasıyla yapılabilir diye düşünüyorum.

Bu arada Asya bal yetkilisine duyarlılığı ve açık fikirliliği için ben de teşekkür ederim.

Çevrimdışı galaderesi

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Asya Bal Arıcılık
« Yanıtla #18 : 23 Mayıs 2010, 12:33:01 »

Çok güzel dile getirmişsiniz teşekkur ederim.

Çevrimdışı galaderesi

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Asya Bal Arıcılık
« Yanıtla #19 : 23 Mayıs 2010, 12:35:44 »

Eğer müşteri algısını önemsemiyorsak evet dediğiniz doğru. Ama şunu unutmamak lazım, mağaza vitrinine "%70 İndirim!" yazan bir işletme de çok kolay tanıtım yapar ve sesini duyurur. Ama mağazaya giren müşteriler sadece 3-5 eski sezon üründe indirim olduğunu görürse, bu tanıtım aksine sizin aleyhinize olur ve prestijiniz sarsılır. Adını duyumak ile adının çıkması arasındaki fark gibi düşünebiliriz. Kampanyada asıl amaç istenilen müşteri algısına ulaşmaktır. Bu da markanın kendine ve ürününe güvenerek önce müşterinin güveni kazanmasıyla yapılabilir diye düşünüyorum.

Bu arada Asya bal yetkilisine duyarlılığı ve açık fikirliliği için ben de teşekkür ederim.

Rica ederim. Adını duyurmak ile adının çıkması farklı şeyler güzel konuya temas etmişsiniz. Burda adımızı duyurarak güzel bir izlenim bırakmaktır. Gerçekten bunu samimi bir niyetle yaptığımızı bilmenizi isteriz.