Gönderen Konu: sütaş puzzle ile kazanmaca :))  (Okunma sayısı 135719 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: sütaş puzzle ile kazanmaca :))
« Yanıtla #690 : 26 Mayıs 2010, 13:08:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya nası iş bu? bazıları 3'er tane kazanıyo biz hiç kazanamıyoruz. bi iş var bu işte. söylemedikleri bir yöntem var. gelip burda yazıp hava atıyolar bi de yok 3 tane kazandım falan diye. neymiş yöntem söyleyin biz de kazanalım.

Nazar etme ne olur çalış seninde olur janeözlem  ;) Böyle içindeki kıpır kıpır fesatlıkla zaten bişey kazanamazsın sen.  O avatarındaki ALLAH yazısını kaldır bence. Senin gibi fesat bi insana o yazı hiç yakışmıyo  ;)  Bende 3 tane kazandım. Bi 3 tane daha kazanıcam çatlada patla jane  :D
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2010, 13:18:44 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #691 : 26 Mayıs 2010, 13:13:58 »
sco bazen aşırıya kaçtığını düşünüyordum ama şimdi anladım seni... Aslında haklıymışsın. ;)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #692 : 26 Mayıs 2010, 13:16:05 »
sco bazen aşırıya kaçtığını düşünüyordum ama şimdi anladım seni... Aslında haklıymışsın. ;)

Beni anlayan biri çıktı sonunda  :D Teşekkürler  ::)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #693 : 26 Mayıs 2010, 13:17:40 »
Önemli olan zamanı tutturmak. Ben de bugün sanırım 11 e doğruydu, sayfaları bir sürü açmışım, kapatıyordum tek tek, sütaş linkler sayfası da açıkmış. Hadi basayım bir linke dedim, açıldı, ben de şaşırdım, yerine yerleştirdim, üzgünüz dedi. 3. 4. boş boş... Çerezleri temizledim tekrar denedim, 6. yada 7. de tebrikler dedi. İlk defa kazandım. Bir daha zamanı tutturur muyum bilmem. Ama tutturursam anneme ve bir tane de yeğenlerim için kazanmak isterim. 3. 5. .... kaçıncıyı kazanırsanız kazanın, şunu bilelim ki; bu arkadaşlar söylediği için çok kazandıklarını biliyoruz. Daha forumdan olmayan yada bu forumda belkide sadece izleyici olan nice insan kimbilir kaçıncıları kazanıyor. Anında bitmiyor puzzle, eğer emek edip arada bir kontrol ederseniz yakalarsınıız arkadaşlar. Kimseyi kırmaya değmez.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #694 : 26 Mayıs 2010, 13:22:02 »
ya nası iş bu? bazıları 3'er tane kazanıyo biz hiç kazanamıyoruz. bi iş var bu işte. söylemedikleri bir yöntem var. gelip burda yazıp hava atıyolar bi de yok 3 tane kazandım falan diye. neymiş yöntem söyleyin biz de kazanalım.

Nazar etme ne olur çalış seninde olur janeözlem  ;) Böyle içindeki kıpır kıpır fesatlıkla zaten bişey kazanamazsın sen.  O avatarındaki ALLAH yazısını kaldır bence. Senin gibi fesat bi insana o yazı hiç yakışmıyo  ;)  Bende 3 tane kazandım. Bi 3 tane daha kazanıcam çatlada patla jane  :D
kendimi yalnız hissetmiştim yaşasın tek diilmişim ;D
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #695 : 26 Mayıs 2010, 13:24:11 »
bende kazanamadım henüz kısmette varsa olur
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı tanzerhar

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #696 : 26 Mayıs 2010, 13:24:38 »
sonuçta bu bir yarışma ve şansı olan kazanacak ailesinede almasında bi mahsur yok diye düşünüyorum
(bu arada bende hiç kazanamadım)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #697 : 26 Mayıs 2010, 13:26:41 »
Jane bu kadar insan senin düşündüklerinin tam tersini düşünüyosa Demekki sorun sende. Gerçekten bu fesatlıktan vazgeç. Kendi iyiliğin için...  :-X

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #698 : 26 Mayıs 2010, 13:28:37 »
Jane bu kadar insan senin düşündüklerinin tam tersini düşünüyosa Demekki sorun sende. Gerçekten bu fesatlıktan vazgeç. Kendi iyiliğin için...  :-X
Scorpion, bu konuyu burada kapatsak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #699 : 26 Mayıs 2010, 13:29:38 »
Kapattım zaten. Bak 'sustum' smileyi koydum yazının sonuna  ;D