iyi dedin ya 22.bin kişi nasıl üye olsunda alsın vermemek için elinden geleni yapıyorlar
her 10.cu çıkmıyor 20 bininci neredeeee
Ben telefonumun ajandasına ekledim. 1 Temmuz'da üye olacağım, aradan çıkacak. Fazla kurcalamaya gerek yok.
Ben telefonumun ajandasına ekledim. 1 Temmuz'da üye olacağım, aradan çıkacak. Fazla kurcalamaya gerek yok. 
Ben üye oldum, Jival gibi bunu da aradan çıkardım.
Bu arada yeni fark ettim, konu Biten Kampanyalar'a alınmış ama henüz bitmedi. 15 Temmuz'a kadar vakti var.
Bu arada yeni fark ettim, konu Biten Kampanyalar'a alınmış ama henüz bitmedi. 15 Temmuz'a kadar vakti var.
hatırlattıgın iyi oldu sonra katılırım deyip unutmusdum hemen bende üye oldum pek inanmasamda
hatırlattıgın iyi oldu sonra katılırım deyip unutmusdum hemen bende üye oldum pek inanmasamda
Olsun, aradan çıkartmış olduk işte.
Her 20.000, şaka gibi. En fazla 1 kişi Ipad kazanır..
birde 15 temmuz son, yuh bu kadar sürede nasıl 20 000 olacakkine,, ölme eşeem ölme bahar gelcek....
Bende her 20.ciye sandim seviniyordum 
oldu her 20.ye

ipad fiyatından haberin var mı? ipadi bırak hiçbir firma sadece form doldurarak kimseye ipod bile vermez.herkes olumsuz yazmış o kadar üye çıkmayacağını nerden biliyorsunuz ki? samanyolu grubun zaten kendine has büyük bir kitlesi olduğunu bilirsiniz herhalde.(stv,zaman gazetesi,yumurcak tv...)bence harika bir hediye ve duyuran arkadaşa çok teşekkür ederim.