Yayına başladığı günden bu yana sizlerin büyük beğenisini kazanan yeni İnternet TV Platformu Küre TV, kullanıcılarına Türkiye'de henüz satışa çıkmayan iPad tablet bilgisayar hediye ediyor. Türkiye'de televizyon ve radyo yayınlarını iPad uyumlu hale getiren ilk site olan Küre TV, bunu şanslı kullanıcılarına iPad hediye ederek kutluyor. iPad de dahil olmak üzere mobil cihazlardan m.kure.tv adresine giren kullanıcılar, sitede sunulan videolara istedikleri zaman ve istedikleri yerde ulaşabiliyorlar.
Samanyolu Yayın Grubu bünyesinde yayınlanan programları ve canlı yayınları yüksek kaliteyle dijital ortamda hizmetinize sunan kure.tv web sitesi şimdi size videoları iPad üzerinden izleme fırsatı sunuyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresinden sitemize üye olan her 20 bininci kişiye çekilişsiz - kurasız iPad hediye edilecek. Türkiye'de henüz satışa çıkmayan, ABD'de piyasaya çıkmasıyla da teknoloji meraklılarının ilgisini kazanan, büyük boy bir bloknot ölçülerinde ve kalınlığı sadece 1 cm'den biraz fazla olan iPad'inizle internet erişimi sağlayabilir, cihazınızı video ve oyun konsolu olarak kullanabilirsiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 'den yapacağınız kısa bir üyelik işleminin ardından hem iPad sahibi olma fırsatı yakalacak, hem de sitedeki videoları en yüksek çözünürlükte seyredebileceksiniz.
Kayit olun veya
giris yapinÜyelik için tıklayın
Kayit olun veya
giris yapin
Çok basitmiş, 20 bininci olmak.
Bir de her 20.000 inciye diyolar,anlaşılan üye sayısı hedefleri çok yüksek
henuz 19.000 kısı uye olmamaıstır bır ıı sonra uye olurum
bizden toplasan 5bin çıkar ( çekirge sürümüzden

)
onlarda hediye olmadığından dönüp bakmazlar kimse kazanamaz hediye mediye buradan öyle kalır
nişantaşındaki citylife sinamalarında elimde 2 kişilik sinema bileti var
bu akşam için gitmek isteyen olursa verebilirim
bizden toplasan 5bin çıkar ( çekirge sürümüzden
)
onlarda hediye olmadığından dönüp bakmazlar kimse kazanamaz hediye mediye buradan öyle kalır 
biletler bu akşamada en güncel bu konuydu zaman kaybetmek istemedim.
nişantaşındaki citylife sinamalarında elimde 2 kişilik sinema bileti var
bu akşam için gitmek isteyen olursa verebilirim
konuyla ne alakası var?
bu foruma bayılıyorum, her konu ayrı bir dünya
Bende her 20.ciye sandim seviniyordum