0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonu öyle bi hale gelmiş ki başlık bulmak çok zor olcaksonsuzluk olsa
konu öyle bi hale gelmiş ki başlık bulmak çok zor olcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonu öyle bi hale gelmiş ki başlık bulmak çok zor olcaksonsuzluk olsa fark yapmaz benim için sanırımm daha iyi bi fikri olan da yok
asi ben öyle birşey dedim mi Allah aşkına papatya evlensin diyerek kızın okulu var iş güç sonra olur bunlar o zaten yüreğide kendide güzel bulucaktır elbette kendi gibi güzel bir kısmet evlencektir şiimdiden aklına sokmayalım kızın sigorta şirketinin CEO su olucak daha o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiliyorum bnm evlenp gitmemi hiç istemiosun yooooooooooooooooo o kanıya da nerden vardın çilek de bende çok istiyoruz senin evlenip gitmeni size inat evlenmem o zaman görürüm ben seni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiliyorum bnm evlenp gitmemi hiç istemiosun yooooooooooooooooo o kanıya da nerden vardın çilek de bende çok istiyoruz senin evlenip gitmeni size inat evlenmem o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiliyorum bnm evlenp gitmemi hiç istemiosun yooooooooooooooooo o kanıya da nerden vardın çilek de bende çok istiyoruz senin evlenip gitmeni
biliyorum bnm evlenp gitmemi hiç istemiosun
yüksek yüksek tepelereeeeeeeeeeeee ev kurmasınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr