0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadaş resimden o kadar güzel gözüküo kii kıyamamm taatlıı yaa inşallah diyorum ve teşekkür ediyorumm gerçekten çok güzel gözüküyor minicik ve çok tatlı Allah uzun ömürler versin ailesiyle beraber bu arada gülüm diğer arkadaşların senin için bulundukları güzel dileklere de içtenlikle katılıyorum
adaş resimden o kadar güzel gözüküo kii kıyamamm taatlıı yaa inşallah diyorum ve teşekkür ediyorumm
böyle güzel dilekler duydukca huzura eriyorum adeta
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinböyle güzel dilekler duydukca huzura eriyorum adeta İnş muradınada erersin
arkadaşlar çok teşekkür ederim.allah isteyen herkese versin.çok güzel bi duygu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar çok teşekkür ederim.allah isteyen herkese versin.çok güzel bi duygu amin amin inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinböyle güzel dilekler duydukca huzura eriyorum adeta İnş muradınada erersin amin Sco kendimi bi an evleniyo fln gibi hissettm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinböyle güzel dilekler duydukca huzura eriyorum adeta İnş muradınada erersin amin Sco kendimi bi an evleniyo fln gibi hissettm o yüzden diyorum ya bu günlük bu kadar yeter diye iyice duygusallaşacan şimdi
biliyorum bnm evlenp gitmemi hiç istemiosun