0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artık eti cin fabriksna yolla sende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artık eti cin fabriksna yolla sende Eti Cin Ülkesi o Eti Cin Fabrikasına Yollarsa kendi fabrikasına yollamış oluyo
YEMEK[/s][/u][/i][/b]
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artık eti cin fabriksna yolla sende Eti Cin Ülkesi o Eti Cin Fabrikasına Yollarsa kendi fabrikasına yollamış oluyo sende hataları bulmazsan olmaz de mi pardon cilek ülkesine yolla unutmsum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYEMEK[/s][/u][/i][/b]catpat ne yapıyon kuzum sen papatyacım arkadaşa yoluyinca daha çok puan alıyorsun sen unuttun oyunu herhalde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artık eti cin fabriksna yolla sende Eti Cin Ülkesi o Eti Cin Fabrikasına Yollarsa kendi fabrikasına yollamış oluyo sende hataları bulmazsan olmaz de mi pardon cilek ülkesine yolla unutmsum Çilek ülkesi değil Eti Cin Ülkesiii
eti cin 1 günden fazladır arkadaşa koli gönderimi yapamıyorben eticin ülkesine gönderiyorumayrıca hatırlatayım arkadaşlar forumun chat sayfası da var