alıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artıketi cin fabriksna yolla sende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artıketi cin fabriksna yolla sende
Eti Cin Ülkesi oEti Cin Fabrikasına Yollarsa kendi fabrikasına yollamış oluyo
alıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artık
[/s][/u][/i][/b]
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artıketi cin fabriksna yolla sende
sende hataları bulmazsan olmaz de mipardon cilek ülkesine yolla unutmsum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin[/s][/u][/i][/b]catpat ne yapıyon kuzum sen
papatyacım arkadaşa yoluyinca daha çok puan alıyorsun sen unuttun oyunu herhalde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıcağımda almak istiyorumda bir Allahın kulu desin ben koli gönderemiyorum demin facede bir hanıma sordum cevap vermedi şüphelenmeye başladım artıketi cin fabriksna yolla sende
sende hataları bulmazsan olmaz de mipardon cilek ülkesine yolla unutmsum
Çilek ülkesi değil Eti Cin Ülkesiii
eti cin 1 günden fazladır arkadaşa koli gönderimi yapamıyor
ben eticin ülkesine gönderiyorum
ayrıca hatırlatayım arkadaşlar forumun chat sayfası da var