Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar içiniz rahat olsun.Mail gelmesine gerek yok.En fazla 2 hafta içinde elinizde oluyor.Fakat bu kadar kişiye makarna vereceklerini sanmıyorum
aynen...neydi sukunet çekirge sürüsü mü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar içiniz rahat olsun.Mail gelmesine gerek yok.En fazla 2 hafta içinde elinizde oluyor.Fakat bu kadar kişiye makarna vereceklerini sanmıyorum
he yaa çekirge sürüsü gibiyiz
valla bi yükleniyoruz firmalar cinnet geçiriyo.
hiç unutmuyorum bi arkadaşımıza bi firma.
günaydın.süpersin
beleşçilere verecek ürünümüz yok ! demişti![]()
yani firmaları bu derece çıldırttığımız olduğu için konuşuyorum
tecrübe konuşuyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar içiniz rahat olsun.Mail gelmesine gerek yok.En fazla 2 hafta içinde elinizde oluyor.Fakat bu kadar kişiye makarna vereceklerini sanmıyorum
he yaa çekirge sürüsü gibiyiz
valla bi yükleniyoruz firmalar cinnet geçiriyo.
hiç unutmuyorum bi arkadaşımıza bi firma.
beleşçilere verecek ürünümüz yok ! demişti![]()
yani firmaları bu derece çıldırttığımız olduğu için konuşuyorum
tecrübe konuşuyo
bencede gelmiyecek gelse bile 1 adet ancak gelir:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbencede gelmiyecek gelse bile 1 adet ancak gelir:)
bencede öle olur. ben dedim ki mailde bazi internet sitelerinde sizin gönderim yaptığınızı gördümbanada yollarmısınız ? hala aramadılar nerede gördün diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbencede gelmiyecek gelse bile 1 adet ancak gelir:)
bencede öle olur. ben dedim ki mailde bazi internet sitelerinde sizin gönderim yaptığınızı gördümbanada yollarmısınız ? hala aramadılar nerede gördün diye