daha önce de selva istiyen herkese makarna göndermişti 4 ya da 5 paket di içeriği, eminim bu defa da gönderir
Bana da birkere gelmişti.Fakat öyle kargo poşetli değil.Gerçek üzerinde selva yazan içinde makarnalarla dolu bir paket olacak.Kargo poşetli görürseniz kendi kendinize şunu dersiniz:
Aha bir makarnacık yollamışlar
sürat kargodanbirşey geliyo ama galiba bu o 
Ne geldi ? 
o gelecek olan laysten kazandığın tişört.
banada mesaj geldi.
daha öncede aynı mesajı almıştım ve ilk tişörtüm gelmişiti
İide ben Laysten Kazanmadım Diye Hatırlıyorum Oynadım dı ama
3. hafta kazananlara bir bakın isterseniz bu hafta gelen lays tişörtleri 3. haftada kazanılanlar.
bende istedim belkim gelir diye:)
3. hafta kazananlara bir bakın isterseniz bu hafta gelen lays tişörtleri 3. haftada kazanılanlar.
kazananlkarda ısmın olmayabılır ama lays bu bnellı olmaz tısort yollar eger tasarladıysan cunku bende kazananlarda ısmım yok dıye kazanmadım sanıypdum yanı kazanmamıstımda zaten ama lays ten ıkıncı defa kazanmadıgım halde tısort geldı. bosuna gıttı yanı babamın adına falan yapmıstım cıktı geldı. gelmeseydı keske ne karısık seyse kazananlarda ısmım yok ama tısort gelıyo sımdıde yapıyorum ıkı haftadır ısmım olmuyo acaba kazandımmmı yıne gönderırlermı dıye dusunmedende edemıyorum bıde garantı olsun yınede tasarlıyım dıyorum ne yapsam kararsız kaldım
fikrimühim ile geçen seneydi sanırım 1 koli makarna içinde 4 paket makarna bilgilendirme broşürü ve birde makarna kitapçığı yollamıştı. şimdi mesaj attım bakalım gönderim yaparlar mı. her zaman ilk isteyenlere gönderim yapıyorlar.
evet geçen sene bende fikrimühimden kazanmıştım selva ..
Aklıma geldi bide bu yıl selvanın sitesinden deniyim dedim yine gönderdiler
umarım isteyenlerede gönderim yaparlar