0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş..ama dışardan gelenler için birşey yapamayız..dedikleri gibi arko da yapılan yapılmaya devam ederse hediye pkaetlerimizi alıp arkadan arkadan gelip birbirimizin saçlarını yaparız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel olmuş..ama dışardan gelenler için birşey yapamayız..dedikleri gibi arko da yapılan yapılmaya devam ederse hediye pkaetlerimizi alıp arkadan arkadan gelip birbirimizin saçlarını yaparız kısmetten öte yol gitmez köpüğümde bitmek üzereydi hem ebrunun da sprey ihtiyacı vardıı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel olmuş..ama dışardan gelenler için birşey yapamayız..dedikleri gibi arko da yapılan yapılmaya devam ederse hediye pkaetlerimizi alıp arkadan arkadan gelip birbirimizin saçlarını yaparız amaaaaan ben soğudum bile valla yarışmadan. kimin kısmetinde varsa o kaznsın hediyeyi bana bi saç spreyiyle saç köpüğü yollasınlar yeter yeni bittide gidip almaya üşeniyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel olmuş..ama dışardan gelenler için birşey yapamayız..dedikleri gibi arko da yapılan yapılmaya devam ederse hediye pkaetlerimizi alıp arkadan arkadan gelip birbirimizin saçlarını yaparız kısmetten öte yol gitmez köpüğümde bitmek üzereydi hem ebrunun da sprey ihtiyacı vardıı di mi di mi ay ben yatıyorum arkadaslar simdiden yoruldum bakalım sonu nasıl olcak pelinnn nasıl dayandın senn
valla bende dayandım derdim ama bizim arko bu kadar kanlı olmamıştı