Hayır ilk günden beri oynamıyorum 1hafta sonrasında başladım puan 52976 ihtimal dahilinde bile değilim kazanamıyıcam.
Oha o puan ne öyle :Ooo Yanlış yazdın sanırım. 5297 olmasın o
Hayır ilk günden beri oynamıyorum 1hafta sonrasında başladım puan 52976 ihtimal dahilinde bile değilim kazanamıyıcam.
temiz bi hesaplamı o kadar puan yaptın, yoksa işin içine başka şeyler karıştırdınmı
temiz bi hesaplamı o kadar puan yaptın, yoksa işin içine başka şeyler karıştırdınmı 
Tabii ki başka şeyler karıştırmış.
Tabii ki başka şeyler karıştırmış.
bide yarışma başlayalı zaten bir hafta oldu

bi hafta geç başladım dediğine göre dün başladı
yanlış yazmıştır..1 basamaklı sayı alma yok ki yarışmada..10 ve katları sadece..
Bence arkadaş konuları karıştırdı eti cinden bahsediyor
Bence arkadaş konuları karıştırdı eti cinden bahsediyor 
bencede öyle... hem Gönülyeşil'in de dediği gibi 10 ve katları var böyle küsüratlı bir sayı mümkün değil
yanlış yazmıştır..1 basamaklı sayı alma yok ki yarışmada..10 ve katları sadece..
haklısın bak

bizde sazanlama atladık nasıl o kadar puan yaptı diye, eticine yazcakken buna yazdı heralde arkadaş
eticini allah bilidiği gibi yapsın