0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineticindedemi açık var bende nasıl oluyo bu puanlar diodum ıpod kazanmak için gece gündüz yırtınan benin gitti bütün emekleri kapattılarmı peki açığı. ben açık kullanmadan aldım ipodu, ve alan 75 kişiden en az 65i açık kullanmamıştır ipod kazanırken, ilk günden beri oynuyosan ve hala alamadıysan oyunlara karşı bir eksiğin var
eticindedemi açık var bende nasıl oluyo bu puanlar diodum ıpod kazanmak için gece gündüz yırtınan benin gitti bütün emekleri kapattılarmı peki açığı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineticindedemi açık var bende nasıl oluyo bu puanlar diodum ıpod kazanmak için gece gündüz yırtınan benin gitti bütün emekleri kapattılarmı peki açığı. ben açık kullanmadan aldım ipodu, ve alan 75 kişiden en az 65i açık kullanmamıştır ipod kazanırken, ilk günden beri oynuyosan ve hala alamadıysan oyunlara karşı bir eksiğin var Dünkü mesajlara istinaden yazmış yaw Eti Cin'den bahsediyo arkadas
sayfadakiler coşmuş bir anda ne yaygaracı millet bunlar yaa..eticin deki halim geldi şimdi aklıma çığırtkaaannnlarr
adamlar gayet mantıklı bir cevap vermişler karalistede hazırmış
düzeltip buyrun buyrun devam edin demezler umarım yoksa düzeltmişler ne çare