0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayır ilk günden beri oynamıyorum 1hafta sonrasında başladım puan 52976 ihtimal dahilinde bile değilim kazanamıyıcam.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHayır ilk günden beri oynamıyorum 1hafta sonrasında başladım puan 52976 ihtimal dahilinde bile değilim kazanamıyıcam.temiz bi hesaplamı o kadar puan yaptın, yoksa işin içine başka şeyler karıştırdınmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHayır ilk günden beri oynamıyorum 1hafta sonrasında başladım puan 52976 ihtimal dahilinde bile değilim kazanamıyıcam.temiz bi hesaplamı o kadar puan yaptın, yoksa işin içine başka şeyler karıştırdınmı Tabii ki başka şeyler karıştırmış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHayır ilk günden beri oynamıyorum 1hafta sonrasında başladım puan 52976 ihtimal dahilinde bile değilim kazanamıyıcam.temiz bi hesaplamı o kadar puan yaptın, yoksa işin içine başka şeyler karıştırdınmı Tabii ki başka şeyler karıştırmış.bide yarışma başlayalı zaten bir hafta oldu bi hafta geç başladım dediğine göre dün başladı
Bence arkadaş konuları karıştırdı eti cinden bahsediyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHayır ilk günden beri oynamıyorum 1hafta sonrasında başladım puan 52976 ihtimal dahilinde bile değilim kazanamıyıcam.yanlış yazmıştır..1 basamaklı sayı alma yok ki yarışmada..10 ve katları sadece..