0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAsi bak izin veriyor sana papatya ama sen çalmaktan bahsediyorsun ilahi ben onukini almak istemiyorum çünkü ben bayan fotosuyla katılmak istemiyorum çalmak istediğim foto başka birine ait yani daha belirlemedim o başka birinin kim olduğunu ama arıyorum iştee olmadı senin fotolardan birini koyarım artık
Asi bak izin veriyor sana papatya ama sen çalmaktan bahsediyorsun ilahi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAsi bak izin veriyor sana papatya ama sen çalmaktan bahsediyorsun ilahi ben onukini almak istemiyorum çünkü ben bayan fotosuyla katılmak istemiyorum çalmak istediğim foto başka birine ait yani daha belirlemedim o başka birinin kim olduğunu ama arıyorum iştee olmadı senin fotolardan birini koyarım artık canın saqolsun sevqili Asi..sana tüm foto albümüm feda olsun
Ayy onaylansa da biz de oylansak Bu arada isimyok hakkatten çok güzel görünüyorsun.Atv deki Unutulmaz dizisinin oyuncusu var Özlem Yılmaz ona benzettim seni
Hepinize iyi geceler. Oy için artık iyi gecelerde demeye başladım. menfaatçi bir insanım sanırım.