0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi 1 tane kazandm Nasıl kazanıyorsunuz 1 de kaldım. ???Tebrik ederim. teşekkür ederm sanırım her 4. ya da 5. ye veriyo kendime hiç kazanamadım da annemin arkadaşları cok sanslıı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi 1 tane kazandm Nasıl kazanıyorsunuz 1 de kaldım. ???Tebrik ederim.
şimdi 1 tane kazandm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi 1 tane kazandm Nasıl kazanıyorsunuz 1 de kaldım. ???Tebrik ederim. teşekkür ederm sanırım her 4. ya da 5. ye veriyo kendime hiç kazanamadım da annemin arkadaşları cok sanslıı Şimdi denedim ama ödüllü yarışmamız sona ermiştir yazdı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel günlerde kullanmam dileğiyle canım iyi günler.tesekkur ederim darısı kazanmayanaların basına ama bnm tavsıyem sallama numaralarla yapın sonrada arkların verdıgı noyu arayın anlatın durumu bu nolardan kazandım hepsını aramanıza gerek yok bu adrese bu renkler gelsın dıyın. alın hepsini. bnm öle oldu sımdı ıkısı sallama no bırı kendı nu.ram 3 tane kazandım kahve köpüğü bal köpüğü ve fındık kabugu ıstedım zaten ucu arasında kalmıstım ucude bnm oldu
güzel günlerde kullanmam dileğiyle canım iyi günler.
bende 2 tane kazandım arkadaşlara. bugün kazanınca ne zman arıyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2 tane kazandım arkadaşlara. bugün kazanınca ne zman arıyorlarNihayet 3 arkadaşıma kazandırdım,yalnız isim farklı problem olur mu?