mukocum yalnız değilsin en üzüldüğüm kampanyadır bu

ev cep tüm sülale hepsini denedim 1 tanecik bile kazanamadım
aynen ya sinir oldumm iyice bende boş numara salladım 4 tane tutmasın mı

:@
bende salladım tuttu hatta birisini aradım böyle böyle diye sagolsun anlayışlı bayanmış adresimi söleyecek ve bana gelecek digerleri akrabalarımın numarasına tuttu biride yanlış yazmışım son rakamını oda böyle numara yok diye çıktı

toplamda 4 boya gelecekti ama 3 boya gelecek

ama alamayanları düşünüyor ve üzülüyorum
hopaaa az önce denedim.
karşı komşuma kazandırdım....
arkadaşıma kazandırdım.
çok sevdiğim bi arkadaşıma 2 tane kazandırdım birini bana verecek sağolsun

üzüntüm geçti

)))
bende ilk günden beri 30dan fazla numarayla denedım 1tane bıle tutmadı az once 7 tane arkaarkaya kazandım hmen rengimi seçip haber verdim bile=)
bana bugun yıne kargom geldi ben de artık numara kalmadı arkadaşlarımın no larını denedım tutanlara haber verdım
bende ilk günden beri 30dan fazla numarayla denedım 1tane bıle tutmadı az once 7 tane arkaarkaya kazandım hmen rengimi seçip haber verdim bile=)
nasıl arka arkaya kazandın kı?aradan birkaç kişinin geçmesi gerekmiyor mu
cumartesi pazar kazandım bugün pazartesi hala aramadılar
nasıl arka arkaya kazandın kı?aradan birkaç kişinin geçmesi gerekmiyor mu
bende öyle diye birkac gunden sonra denememstm butun aılenın numaralarını da harcamıstım zaten hep arada uydurduklarım tutmuştu bugun erkek arkadsımın annesınden denedım oldu sonra 7 tane daha kazandım ardarda e 1tanesi onun oldu artk=) sonra normale dondu ama herzamankı gbı dogru tahmın ancak 100 e gıremedınız dedı bende sasırdım o arada 8 tane alabıldım sevındım...
şimdi 2tane de arkadaşım için kazandım