adını söylemeyeyim bizede çok yakın büyük bir market var çok sık alışveriş yaparız. ordada çalışanlar hangi ürün hediye verse keser alır. kola bebekbezi çay vs aklınıza ne gelirse... sattıklarına bile şahitim satılamaz hediyeleri.
küçük oğlum bebekken bebek bezi almaya gitmiştim. eleman kocaman bir koli almış elinde maket bıçağı tüm bebek bezlerindeki hediye ıslak mendilleri kesip reyon yerleştiriyordu. farkediyordum da bizzat ilk o gün gördüm. anında neden kesiyorsunuz hediyelerini o fabrikasının müşterisine hediye dedim. adam aşmış kendini artık. abla kesilmeyenlerden al sen dedi. Şansıma bakın adam henüz kesme işini bitirmemiş. utanma sıkılma falan yok . gizli saklı yapmıyorlar .
8x4 lerde coğu açıktı şifreleri ve ben hiç şaşırmadım.
canım neden şikayet etmiyorsun sende?? Ben sinir oldum senin yerine şimdi hem alışveriş merkezinie hemde markaya şikayette bulun bence..
kasada ve ilgili biri ile konustum o gün hiç biri umursamadı. şimdiki aklım olsa mutlaka bebek bezi firmasını arardım. inanın hiç bir çalışan bunu gizli saklı yapmıyor.
2 tane deoderant aldım şifreleri kendi adıma mı göndereyim yoksa akrabalarım adına mı gönderyim bilemedim.
kendi adıma daha önce 2 kere katıldım.
bir fikir verin
2 tane deoderant aldım şifreleri kendi adıma mı göndereyim yoksa akrabalarım adına mı gönderyim bilemedim.
kendi adıma daha önce 2 kere katıldım.
bir fikir verin 
tabiki yakınlarının adına gönder.zaten kendi adınıza katılmışsınız.belki ikinize birden çıkar...
ben bu kampanyaya bugün 27.inci katılımımı yaptım kendim,akrabalarım,arkadaşlarım adına her gün 1-2 katılım yapıyorum çıkmasada ürünleri elden çıkarmak kolay...dostlar çok..
bu kadar çok katılıma valla helal olsun.ben sadece 3 katılım yaptım.gerisi şans.sonuçlarınızı özelikle merak ediyorum
Çok katılım yapmanın herhangi bi artısı yok bunu hepimiz biliyoruz, önceki çekilişlerdede buna şahit olduk. nasipte varsa 1 katılım bile yapsan çıkar. O yüzden kasmayın çok katılım yapcam diye
kampanyada son gün galiba hadi hayırlısı