Bağlanılan Hatırlatmalar

• 8x4(Radikal): 22 Temmuz 2010

Gönderen Konu: 8x4  (Okunma sayısı 24890 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı organic juliet

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: 8x4
« Yanıtla #110 : 02 Temmuz 2010, 22:30:52 »
anladığım kadarıyla herkes o etiketleri çıkartmayı denemiş  :P evet özellikle deodorantlardaki etiketler çok sağlam yapışmış  :o

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #111 : 02 Temmuz 2010, 22:37:16 »
siz söleyince evdekinde denedim :) yoksa baskasının hakkını yemek benim tarzım değil =))

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #112 : 02 Temmuz 2010, 22:44:41 »
o şekilde etiket sökenlerin...market güvenlikçileri de görürse plakalarını söker.promosyon ajansları birçoğunun sandığından daha profesyoneldir.sökülen etikette tırnak izi bile olsa geçersiz sayarlar katılımı
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2010, 22:49:36 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #113 : 02 Temmuz 2010, 22:51:58 »
klewx'in yorumuna çok güldüm =)) bende ewdeki deodorantın altına baktım dediğim gibi sağlam yapışmış ama roll-on daki etiketi çıkartabildim  yani yapan yapar :-\  gerçi bunu markette yapmak büyük uğraş ve cesaret ister  oda ayrı bi konu tabi ::)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #114 : 02 Temmuz 2010, 22:53:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
o şekilde etiket sökenlerin...market güvenlikçileri de görürse plakalarını söker.promosyon ajansları birçoğunun sandığından daha profesyoneldir.sökülen etikette tırnak izi bile olsa geçersiz sayarlar katılımı

Belki o işi yapan market güvenlikçileri veya çalışanlarıdır ha ne dersin ? ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #115 : 02 Temmuz 2010, 23:04:49 »
ayy ben daha buna katılmadım yarın hemen gidip alayım bir kaç tane şoktan ;D

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 02 Temmuz 2010, 23:12:06 »
benim bu konuda son sözüm bir kez yerinden sökülen etiket ütülense de bir daha eski halini almaz.bu da ajansların akıl defterinde kayıtlıdır.onlar bunu hemen anlar
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 02 Temmuz 2010, 23:21:42 »
dikkat ettiyseniz etiketin altinda bi şifre daha var yani kazansaniz bile şifreyi başka bi ürüne yapiştirdiginizda geçerli sayılmaz bence

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #118 : 02 Temmuz 2010, 23:28:07 »
dediğinde haklı olabilirsin ama zaten ürünlerin altında yapıştırılan etiketler de düzgün şekilde yapıştırılmamış ki:S markette reyonlarda darbe alabilir yada aldığımız ürünü evde sonuçlar açıklanana kadar saklarken etiketlere bişey olabilir vs vs.. yani ben bunu fazla sorun ediceklerini sanmıyorum. bu soruyu sormamdaki amaç bunu yapanların haksız kazanç elde edip edemeyeceğiydi.. ama bence de başka bi ürüne ait etiketi farklı bi 8x4e yapıştırmakla olmaz bu iş... ::)

Çevrimdışı la_edri

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • http://www.encokbanabravo.com/index.php?/users/409
« Yanıtla #119 : 02 Temmuz 2010, 23:28:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bence bu konuda aşırı hassas düşünüyorsunuz.alışveriş kampanyalarında esas olan şifreli ürünün ibrazıdır.hiçbiri fatura falan istemiyor.şimdi tüketici şifresini göndermiş,kazanmış ve şifresini de ibraz edebilmişse kimse gerisini araştırma hakkına sahip değil.kurallar açık ve nettir,kuralları koyan ve uymak zorunda olan da yine kendileridir.misal bir tüketici ödülü kazandığında,ürünü kullandım bitti,atmadan önce kampanyaya katıldığım için şifreyi sakladım diyebilir.katılımı yaptın ve şifre de elindeyse kim ne diyebilir?bunları millet marketlerden şifre çalsın diye yazmıyorum tabi,o kişiyle vicdanı arasında bir mesele ve tabi ki böyle birşeyi onaylamıyorum ama firmaların şifreler üzerinde mikroskobik inceleme yaptığını da sanmıyorum  :)