ya ben kağıt vardı onyu kaldırıp altındaki şifreyi girdim kağıdımı kazıcaz
ah
gitti benim şifreler
bida alem
Ben de bu kampanyayı tanıtmak için konu açtım, kaldırıldı neden diyordum

Bir bak konu açılmış mı diye dimi

Geçen hafta kuzenime zorla aldırdım 8X4, kendi adına katıl dedim, yok filan dedi ben kendim yine katıldım, dün gelip kendisine yeni bir tane alıp katıldığını söyledi, tabi kokusunu çok beğendiği için. Birde sana hediye çıkarsa yarısı benim dedi... çok bekler :-)
Ben akrdeşimi gönderdim almaya eskilerden almış galiba ya kapağında şifre var onuda kabul etmiyor
ben bu kampanyaya bugün 27.inci katılımımı yaptım kendim,akrabalarım,arkadaşlarım adına her gün 1-2 katılım yapıyorum çıkmasada ürünleri elden çıkarmak kolay...dostlar çok..
ben bu kampanyaya bugün 27.inci katılımımı yaptım kendim,akrabalarım,arkadaşlarım adına her gün 1-2 katılım yapıyorum çıkmasada ürünleri elden çıkarmak kolay...dostlar çok..
benim taktiği uyguluyorsun belliki..tebrik ederim..inşallah kazanabiliriz

ben de bugün şok'a gittim şifreli ürün almak için ama 8x4'lerin altındaki şifreler hep çalınmış

anladığım kadarıyla bazı uyanıklar 1 tane ürün alıyor sora başka ürünlerin altındaki şifreleri çıkartıyor eğer bu şifrelere hediye çıkarsa aldığı tek bi ürünün altına yapıştırcak heralde

böyle katılım olur mu peki yani hangi ürünün altında hangi şifre var 8x4 tarafından anlaşılır mı acaba
ayrıca kolay cıkıcak bir etikette değil o bazılarında olmuyor etiket sadece bence o urunlere denk gelmişsindir