0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
internette tanışılmasına birşey demiyorum gorucu usulu ve internette tanışmaya. ama asiceylanda evde kalmaz artık evde kalmak gibi durum olmuyor her insanın karşına Allah birini çıkarıyor elbette nasip kısmet işi
tabiki kimsenin evde kalma durumu söz konusu değil, örneğin ben bir mesaj atarım kader,kısmet ya bu işte bakarsın olur neden olmasın
asiceylan size dedim tabiki ama yanlış anlamayın lütfen görüşlerimi söyledim sadece , kimilerine göre siz haklısınız , kimilerine göre ben... hayatta herşey böyle değilmidir
5 sayfa olmuş vay be ne potansiyel merak varmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinelbetteki aynı şeyleri düşünüyoruz hepimiz kötü olan hiç birşeyi istemiyoruz.ama şöyle birşey var gerçek aşk sadece ilk okul, lise veya çevrende gördüğün, tanıdığının tanıdığı olan bir kişidenmi gelir.bunu kim bilebilir , belki çok sevdiğin lise aşkın şerefsizin ağababasıdır.O yüzden internet hayatımıza yeni yeni giren birşey olduğu için nasılsa eskiler hayatlarına yeni bir şeyi kabul edemiyorlarsa , babalarımıza annelerimize doğru olanı anlatamıyorsak onların bildikleri hep eski olan şeylerin doğruluğuna inanıyorlarsa sende aynı şeyi yapıyorsun emin ol sanırım bana denmiş evet yaşım genç ama ben bir gerikafalıyım oldu mu sadece bize ters dedim iyi yada kötü demedim dikkat lütfen üstüme gelmeyin ya da tek tek gelin ne bileyim işte öyle
elbetteki aynı şeyleri düşünüyoruz hepimiz kötü olan hiç birşeyi istemiyoruz.ama şöyle birşey var gerçek aşk sadece ilk okul, lise veya çevrende gördüğün, tanıdığının tanıdığı olan bir kişidenmi gelir.bunu kim bilebilir , belki çok sevdiğin lise aşkın şerefsizin ağababasıdır.O yüzden internet hayatımıza yeni yeni giren birşey olduğu için nasılsa eskiler hayatlarına yeni bir şeyi kabul edemiyorlarsa , babalarımıza annelerimize doğru olanı anlatamıyorsak onların bildikleri hep eski olan şeylerin doğruluğuna inanıyorlarsa sende aynı şeyi yapıyorsun emin ol
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasiceylan size dedim tabiki ama yanlış anlamayın lütfen görüşlerimi söyledim sadece , kimilerine göre siz haklısınız , kimilerine göre ben... hayatta herşey böyle değilmidir yanlışınız olmazsa yanlış anlamam merak etmeyin ayrıca esmer olmadığım içinde sevindim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasiceylan size dedim tabiki ama yanlış anlamayın lütfen görüşlerimi söyledim sadece , kimilerine göre siz haklısınız , kimilerine göre ben... hayatta herşey böyle değilmidir yanlışınız olmazsa yanlış anlamam merak etmeyin ayrıca esmer olmadığım içinde sevindim esmeri dalgasına söylemiştim aslında kumrallardan daha çok hoşlanıyorum