0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanırım bana denmiş evet yaşım genç ama ben bir gerikafalıyım oldu mu sadece bize ters dedim iyi yada kötü demedim dikkat lütfen üstüme gelmeyin ya da tek tek gelin ne bileyim işte öyleflaş flaş flaş..asiceylandan son bomba...gencim güzelim üzerime gelmeyin üzerim..
sanırım bana denmiş evet yaşım genç ama ben bir gerikafalıyım oldu mu sadece bize ters dedim iyi yada kötü demedim dikkat lütfen üstüme gelmeyin ya da tek tek gelin ne bileyim işte öyle
asiceylan size dedim tabiki ama yanlış anlamayın lütfen görüşlerimi söyledim sadece , kimilerine göre siz haklısınız , kimilerine göre ben... hayatta herşey böyle değilmidir
tüh be aslında içimden sarışın geçiyordu şimdi buda tutmadı dersen zenci olmalısın heralde
üstlerine gitmeyelim gençler aralarında anlaşsın..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüstlerine gitmeyelim gençler aralarında anlaşsın.. bunu bana demedin de mi
ayyy kem küm ne desem yorumsuzum vallaha, ben bilmem beyim bilir..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh be aslında içimden sarışın geçiyordu şimdi buda tutmadı dersen zenci olmalısın heralde önemli olan senin tutturman değil benim seçmem o yüzden şansın yok