bütün hediyeler bu forumdan birilerine çıksa çok büyük reklam olurdu
bütün hediyeler bu forumdan birilerine çıksa çok büyük reklam olurdu 
İçime doğuyo en az 2 hediye forumdan birilerine çıkacak
Onaylandığını nereden anlıyoruz?
Knedir.com'daki çekiliş listesinde isimlerin yanında "Onaylandı" ya da "Doğrulanamadı" yazıyor.
Çok teşekkür ederim, valla burada soru sormaya da çekiniyor insan,biri ters bir cevap yazıyor, bazen insan aradığı sorunun cevabını hakikaten buraya sormadan araştırıyor ama göremeyebiliyor...
İçime doğuyo en az 2 hediye forumdan birilerine çıkacak 
5 çekiliş hakkı güzel valla..şimdi kimlik bilgisi göndermeyen baya kişi de olur şansımız iyice artar..gerçi ben daha amorti bile kazanamadım 26 senedir

bana hayatta denk gelmez ama forumdan birilerine çıkarsa, samimiyim çok sevinirim..
sanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yha
sanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yha
ben senin yerinde olsam onay için yollanan formun hemen altında eklemek istediğiniz not diye bi bölüm var oraya sadece 1 kaç ayım kaldı 18imi doldurmaya beni ekleyin listeye derim..isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü
bizimkilerde onaylanmış nihayet inş. çıkar..
nursen scorpion yenisahip biride bana çıksa olur dimi nolurrr