Bağlanılan Hatırlatmalar

• Knedir?: 02 Haziran 2010

Gönderen Konu: K nedir?  (Okunma sayısı 100274 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Ynt: K nedir?
« Yanıtla #530 : 28 Mayıs 2010, 13:41:54 »
Biz nolucaz.  >:(

Bana çıksın işte hıh :D

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #531 : 28 Mayıs 2010, 13:42:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yha

ben senin yerinde olsam onay için yollanan formun hemen altında eklemek istediğiniz not diye bi bölüm var oraya sadece 1 kaç ayım kaldı 18imi doldurmaya beni ekleyin listeye derim..isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü ;D

zaten aynen öle demiştim az önce bir mail aldım çekiliş türkiyede yapılmıcakmıs ve milli piyango dışındaymış o yüzdende kabul ettiler. eğer türkiye yapılsaymıs kabul edılmıcekmısım. ingilterede yapılıyormus. vede yıl olarak 18 sayıldıgımdan sorun yokmuş çok şükür yha içim rahatladı bide bana hedıye cıkarsa tumden havalara ucarım artık ;D
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #532 : 28 Mayıs 2010, 13:44:29 »
sanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yha

ben senin yerinde olsam onay için yollanan formun hemen altında eklemek istediğiniz not diye bi bölüm var oraya sadece 1 kaç ayım kaldı 18imi doldurmaya beni ekleyin listeye derim..isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü ;D

zaten aynen öle demiştim az önce bir mail aldım çekiliş türkiyede yapılmıcakmıs ve milli piyango dışındaymış o yüzdende kabul ettiler. eğer türkiye yapılsaymıs kabul edılmıcekmısım. ingilterede yapılıyormus. vede yıl olarak 18 sayıldıgımdan sorun yokmuş çok şükür yha içim rahatladı bide bana hedıye cıkarsa tumden havalara ucarım artık ;D

kazanırsak ona kargo parasıda yetmez beyavv..

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #533 : 28 Mayıs 2010, 13:46:46 »
tişörtlerde yurtdışından geliyor diye biliyorum ben gerçi eline geçen oldumu bilmiyorum..ben tişört istemedim çünkü..ee hediyeler de kargo ücreti olmadan gelir büyük ihtimal..olsa da farketmez kazanacağımız hediyelere bakarsak..

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #534 : 28 Mayıs 2010, 14:03:42 »

kazanırsak ona kargo parasıda yetmez beyavv..

yeterkı kaznıyım yha kargo parasıda verırım artık kaz gelıcek yerden tavugumu esırgıyım dımı ama
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #535 : 28 Mayıs 2010, 14:05:27 »
Benim onaylanmış. Şu anda 72 tane onaylanan var.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #536 : 28 Mayıs 2010, 14:11:44 »
Benim onaylanmış. Şu anda 72 tane onaylanan var.

yeterli bu kadar kafi bence.. ;D ;D

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #537 : 28 Mayıs 2010, 17:59:10 »
bende istiyom iphone yada laptop farketmez ah keşkem ah keşkem

Çevrimdışı ilkin

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #538 : 28 Mayıs 2010, 18:33:44 »
bnmki de onaylanmış :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #539 : 28 Mayıs 2010, 23:13:28 »
2 Hazirandaki çekilişe bence 470 kişi katılacak  ;D Varmı baska tahmini olan, bakalım hangimizinki tutacak  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld