0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yhaben senin yerinde olsam onay için yollanan formun hemen altında eklemek istediğiniz not diye bi bölüm var oraya sadece 1 kaç ayım kaldı 18imi doldurmaya beni ekleyin listeye derim..isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü
sanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yhaben senin yerinde olsam onay için yollanan formun hemen altında eklemek istediğiniz not diye bi bölüm var oraya sadece 1 kaç ayım kaldı 18imi doldurmaya beni ekleyin listeye derim..isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü zaten aynen öle demiştim az önce bir mail aldım çekiliş türkiyede yapılmıcakmıs ve milli piyango dışındaymış o yüzdende kabul ettiler. eğer türkiye yapılsaymıs kabul edılmıcekmısım. ingilterede yapılıyormus. vede yıl olarak 18 sayıldıgımdan sorun yokmuş çok şükür yha içim rahatladı bide bana hedıye cıkarsa tumden havalara ucarım artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yhaben senin yerinde olsam onay için yollanan formun hemen altında eklemek istediğiniz not diye bi bölüm var oraya sadece 1 kaç ayım kaldı 18imi doldurmaya beni ekleyin listeye derim..isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü zaten aynen öle demiştim az önce bir mail aldım çekiliş türkiyede yapılmıcakmıs ve milli piyango dışındaymış o yüzdende kabul ettiler. eğer türkiye yapılsaymıs kabul edılmıcekmısım. ingilterede yapılıyormus. vede yıl olarak 18 sayıldıgımdan sorun yokmuş çok şükür yha içim rahatladı bide bana hedıye cıkarsa tumden havalara ucarım artık kazanırsak ona kargo parasıda yetmez beyavv..
Benim onaylanmış. Şu anda 72 tane onaylanan var.