Gönderen Konu: Canım Anneme Sevgilerle-Bosch  (Okunma sayısı 9107 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Canım Anneme Sevgilerle-Bosch
« Yanıtla #40 : 08 Mayıs 2010, 02:01:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben yazdım canım özelden ilettim tartışma ortamı olmsın diye sanada atayımmı ?

Özelden yazmıssın saol zahmet ettiğin için. Web işlerindeyim diyosun ama daha çoook fazla şey öğrenmen gerek. İnternet uçsuz bucaksız bi dünya, birilerinin 300-400 kişiyi üye yapmasına imkansız gözüyle bakarsan sen o web işlerini bırak, dükkanı kapat ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 08 Mayıs 2010, 02:02:32 »
gözümden kaçtı sanmaaaaa gel buraya az önce birisi bi ileti attı ve sildi neden sildi merak ettim  :D takma bunları dostum ya keyfine bak.bak kahve içiyoruz  :D :D :D

relax ; ortada tartışma yaratacak bir durum yok ki Süslü..en azından kendi sözlerimden bir tartışma çıkacağını sanmıyorum..sonuçta Awelya ve Asiceylan kendi haklarıyla onca kişiyi üye olmalarında ısrarcı oldular..onlar yokken de  basiretsiz seyirci olamazdım..hak ediyorlar kesinlikle :D  1 kahve daha alır mıydın ??

Teşekkür ederim Devrim  :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #42 : 08 Mayıs 2010, 02:02:36 »
yok canımm ben almayım  ;D ben kahve içicem  :D sende istermisin  ;)

1 Arabica alabilirim :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 08 Mayıs 2010, 02:06:27 »

Özelden yazmıssın saol zahmet ettiğin için. Web işlerindeyim diyosun ama daha çoook fazla şey öğrenmen gerek. İnternet uçsuz bucaksız bi dünya, birilerinin 300-400 kişiyi üye yapmasına imkansız gözüyle bakarsan sen o web işlerini bırak, dükkanı kapat ;)

sadece ben bakmıyorum neyse ya sorun yok sen devam et bunlar yardımcı olucaktır herzamna sana ben bugun varım yarım yokum.web işini tanımladıgın için tşkler biz 100k ziyaretcileri gördük neyse ya he dükkan zaten kapalı söyledigin için tşkler :)

Dükkanın kapalı olduğuna hiç şaşmadım zaten :D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 08 Mayıs 2010, 02:29:04 »
volkan uz ismini çok fazla görmeye başladım bu aralar..

kskleee38
Millet üşenmiyor ondan o kadar fazlalar  :)

vaynett
Acemi Kampanyacı
evet burada kimin kaç tane fake mail adresi olduğunu gösterir bir liste yayınlanmış   ;D

kskleee38  gönülyeşile cevaben yazmış... bahsettikleri kişide ortada

bense burda VAYNET nick li üyeye acayip kızmış durumdayım, nerden biliyorsun kardeşim... o listedeki 20 kişiyide karalıyorsun, yeterin ama favoriye katıldım şuan 1. gidiyorum diye orda ayrı karalama burda ayrı karalama, bırakın ya hiç mi Allah korkusu yok sizde

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #45 : 08 Mayıs 2010, 03:26:14 »
ya arkadaşlar ne bu böyle son günlerde fake olayları ya bu tarz konuşmalar yüzünden bizler haklarımız olan hediyelerimizi bile alamıyoruz kazansak bile.ben mesela goldstorede ilk 5 takının içinde birinci oldum milletin fake hesap uydurmaları yüzünden takıyı vermediler sahte oy toplamışım diye güya ama beni herkes biliyor sabahtaan akşama kadar millete yorumumu beğendirmekle uğraştım sürekli link atarak.bu boshtada ilk 20de bende varım ve yine sürekli arkadaşlarıma hatta birsürü forumlara linklerimi dağıtım milleti davet ederek ilk 20ye girebilirdim ve dahada ilerlermiyim bilmiyorum lütfen artık insanları karalayıp durmayın kurunun yanında yaşta yanıyor hakkımız olan ödülleride alamıyoruz okadar zaman boşa uğraşıp üye toplamaya çalışıyoruz...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #46 : 08 Mayıs 2010, 10:36:54 »
Forumun tek eksigi konuları okumadan sadece baslıgına bakarak yorum bırakmalarıdır..Yorum yazarken iki defa düşünün çünkü suclu veya sucsuzun kim oldugunu anlayın.Ondan sonra yorumlarınızı bırakalım.

Neyse güzel bir konu oldu gereksiz mesajları silerse yönetim temiz bir konu haline gelecektir ilgilenenlerde takip eder.

Önce senin gereksiz mesajlarını silmeleri gerekir !! Millete hemen iftira atmayın..  >:(  İftira attığınız kişilerin dava açma hakkı var. Ve açarlarsa sizden yüklü miktarda tazminat alırlar. İlk 20 diye bahsettigin ve hile yapıyolar dedigin kişiler arasında bende varım!  Çekememezlik yapıp milleti gambazlamaktan vazgecin artık.  >:(

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 08 Mayıs 2010, 10:48:15 »
az önce facebook ta bir şahsın bana sohbet bölümünden favori için yazdıklarına bakın...

istesem bu yarışmayı kazanırdım ama çalışmadın bol bol facebook aç al san ayarışmanın galibi ol zaten 1. ve 2. de öyle yaptılar adım gibi biliyorum ama hakkımı helal etmiyorum bıraksalardı herkes hakkıyla kazansaydıı

ağzının payını aldı tabii ama kalp kırdı ve benim görüşümle çok büyük günaha girdi, nedir bu fesatlık... 3 günlük dünyada değermi yaa ..

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 08 Mayıs 2010, 10:51:03 »
volkan uz ismini çok fazla görmeye başladım bu aralar..
forumdan tuğba16 nın akrabası

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #49 : 08 Mayıs 2010, 10:51:59 »
Açelya böyle parazit şahıslara sinir olmayacaksın. Sadece 'bana begeni yapanlarının profilleri tek tek incelensin sorun yok' diyeceksin, koycaksın postanı. Ondan sonra ne söylerlerse söylesinler önemi yok. İt ürür kervan yürür ;)