0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumdaki yöneticeler kimler arkadaslar? söylermisiniz?
hile yapmış veya yapmamış neyi değiştirir ki..kafasını çalıştıran kazanır..internet aleminde bu işler böyle yürüyor artık..kim ne derse desin değiştiremez bunu..adam öyle bir hazırlamıştır ki davetiyesini milleti hop diye çekmiştir..kafasını çalıştıran kazanır..yarışmalara bunları göze alarak katılmak lazım..bence alışın artık..
ya biri baksın lütfen yaaa konu ne hale geldi bişi sorcam ben bu yarışma ayın kaçına kadar devam ediyor katılmayı düşünüyorumda bide ilk 20 listesi ne zaman güncelleniyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri baksın lütfen yaaa konu ne hale geldi bişi sorcam ben bu yarışma ayın kaçına kadar devam ediyor katılmayı düşünüyorumda bide ilk 20 listesi ne zaman güncelleniyor ufffff
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri baksın lütfen yaaa konu ne hale geldi bişi sorcam ben bu yarışma ayın kaçına kadar devam ediyor katılmayı düşünüyorumda bide ilk 20 listesi ne zaman güncelleniyor ufffff bilsem söylerdim ama bi fikrim yok
ilgilensinler diye msj atıcam ve üyeligi sildircem Millet dogrucuları sevmiyor msjlarda baskalarını rahatsız etmesin..teşekkürler.
didem 31 mayıs a kadar sürüyormuş ama liste güncellemisi hakkında bi bilgim yok