ben tesekkur maılı atmıstım dun bugun yıne geldı
2 tane armutlu pirinçli geldi bana son kullanma tarihi geçmek üzere,kızdım yahu verirmiyim hiç o mamaları bebeğime hayatta almam nestle bu drumda.. 
evet ayni,taaaaaa 2008 ocaginda yapilmis mamalar,bende attim cope, yaw ben utanirdim. ben simdi onlara yazdim tarihi gecmis mamalar geldi cok tesekkur ederim diye/ sende yaz
benımkıler ocak ayında yapılmıs 2010 son kullnma tarıhı
bende yazmıştım tarihi geçmesine 1 ay kalmıştı benimki. hiç göndermeseniz daha iyidi dedim. cevap bile vermediler
bende mail attım asırlık firma diye övünüyosunuz ama yaptıgınız firmanıza akışmadı göndermeseydiniz dahaiyidi dedim.tatlı krizim tuttu birz önce de afiyetle yedim gelen mamaları
geçe hafta 3 tane armutlu mama geldi
ben istedim orjinal boy geldi hemde ::)kargo parası vermedim
Kınıyoruz nestle yi
olmaz böle şey ya 2 tarihi geçmiş mama için mi biz nestleyiz şöleyiz böleyiz diyorsunuz aşkolsun valla...
Kınıyoruz nestle yi
olmaz böle şey ya 2 tarihi geçmiş mama için mi biz nestleyiz şöleyiz böleyiz diyorsunuz aşkolsun valla...
cocuklarimiza numune istedik tarihi gecmis geldi? sen verirmisin? mesele milupadan geldi numuneler cocugum sevdi ben hep milupa aliyorum artik. nestleyide denemeden alirmiyim??? bide gercekten ayip ama tarihi gecmis urunu gondermek. Bu mudur hizmet