Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine girin bebeginiz için mama numunesi isteyin.ben istedim yollayacaklar.
çocuğum yok ama küçük kuzenler için istiyeyim

Teşekkürler
bende istedim umarm gönderirler.
Nerden ve nasıl istediğinizi söylerseniz bizde isterdik. Mailmi attınız yoksa form falan mı var???
Nerden ve nasıl istediğinizi söylerseniz bizde isterdik. Mailmi attınız yoksa form falan mı var???
:Dnestlebaby.com.tr adresine girip mail attım.telefonla geri dönüp yollayacaklarını söylediler.bebegin bilgilerini alıyolar.kaç yaşında isimi ne gibi sorular soruyolar...
:Dnestlebaby.com.tr adresine girip mail attım.telefonla geri dönüp yollayacaklarını söylediler.bebegin bilgilerini alıyolar.kaç yaşında isimi ne gibi sorular soruyolar...
8)arkadaşlar mamalar dün kuryeyle geldi.degişik mamalardan 8 adet numune yollamışlar
teşekkürler bende iletişim formunu doldurdum bekliyorum inşallah yollarlar
paylaşım için teşşekkürler.ben kızım 6 aylıkken istemiştim göndermişlerdi kızım 1,5 yaşında umarım genew gönderirler:)))))
dün gece siteye girip ben de istedim. ögleden sonra arayıp adres bilgimi sordular.göndereceklermiş