bende istedim dün gece aramışlar fakat evde değildim

umarım gönderirler adres bilgilerimi yazmıştım
paylaşım için teşşekkürler.ben kızım 6 aylıkken istemiştim göndermişlerdi kızım 1,5 yaşında umarım genew gönderirler:)))))
::)benimkiler 2 yaşını doldurdular ama yinede yolladılar.zaten telefonda bebegin bilgilerini alıyolar...
Nerden ve nasıl istediğinizi söylerseniz bizde isterdik. Mailmi attınız yoksa form falan mı var???
:Dnestlebaby.com.tr adresine girip mail attım.telefonla geri dönüp yollayacaklarını söylediler.bebegin bilgilerini alıyolar.kaç yaşında isimi ne gibi sorular soruyolar...
aynen:) bebek yok bilgi yok pot üstüne pot kırdım
Bana telefon çmadılar,mail atmışlardı bebeğin bilgileriyle ilgili,cevaplayıp göndermiştim. Bugün numunelerim geldi.
üye oldum fakat atif hale getiremedim hata veriyor maille gelen aktivasyon bana nereden istekte bulunduğunuzu adım adım açıklarmısınız bulamadım iletişim diye bişey yok zaten mail adreside yok
üye oldum fakat atif hale getiremedim hata veriyor maille gelen aktivasyon bana nereden istekte bulunduğunuzu adım adım açıklarmısınız bulamadım iletişim diye bişey yok zaten mail adreside yok 
siteye girip iletişim bölümünü doldurursan numuneleri yolluyolar...
bana geldi 4 adet bebek maması poşette...
4 bebek maması yolluyolar..işini nestle iyi yapıyor bence..oyalamadan gönderiyo..
ben de istedim.. umarım gelir
merhaba. nestlede kargo ücretlimi bilgisi olan varmı?