0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni isimler görüyorum Misafirlikten üyeliğe terfi ettiler. eee işleri düştü tabi
arkadaşlar etcinlerimi göndermek için aranızdan ekleyebileceğim kimse var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri benim etcini keklerimi kabul etsin kime göndereyim sen benimkini kabul et bakim senden bir büyük koli aldım ettim ettimm ee sen bana küçük kolide yollamışsın günde 1 küçük bibüyük yollanıyomu sıkma canını bi küçük açarsın hepsi hallolur eticinle gider miki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri benim etcini keklerimi kabul etsin kime göndereyim sen benimkini kabul et bakim senden bir büyük koli aldım ettim ettimm ee sen bana küçük kolide yollamışsın günde 1 küçük bibüyük yollanıyomu sıkma canını bi küçük açarsın hepsi hallolur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri benim etcini keklerimi kabul etsin kime göndereyim sen benimkini kabul et bakim senden bir büyük koli aldım ettim ettimm ee sen bana küçük kolide yollamışsın günde 1 küçük bibüyük yollanıyomu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri benim etcini keklerimi kabul etsin kime göndereyim sen benimkini kabul et bakim senden bir büyük koli aldım ettim ettimm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri benim etcini keklerimi kabul etsin kime göndereyim sen benimkini kabul et bakim senden bir büyük koli aldım
biri benim etcini keklerimi kabul etsin kime göndereyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni isimler görüyorum Misafirlikten üyeliğe terfi ettiler. eee işleri düştü tabi laf bana geldi sanırım biraz öyle oldu aslında istemezdim böyle olmasını hiçte sevmem hakkımda böyle düşünülmesini ama napalım oldu bi kere...aranıza alabilicekmisiniz bu garibi