catpat yedi tabii ki biliyorum bu forumu, hayal kırıklığı olur mu

Ama destek istediğim için yanlış anlaşıldım o yüzden artık sesim çıkmıyor

Yok yok ben forumdan yardım istemedim.Başka birisi açmış bu konuyu. Ben Facebooktan mesaj göndererek destek istemiştim, sonra işler karıştı. Neyse artık ders aldım ben de.
Yok yok ben forumdan yardım istemedim.Başka birisi açmış bu konuyu. Ben Facebooktan mesaj göndererek destek istemiştim, sonra işler karıştı. Neyse artık ders aldım ben de.
Peki o isteyen kişi seni tanımıyomu

Yeme bizi Filizz

Sen giderken biz geliyoduk
neyse ben üzümü yerim bağını sormam hatta bağı da yerim

sımdı olayı ayrıntılı anlat madem ,o tshirtleri nasıl kazanıyoruz.
Scorpion aslında böyle düşünmekte haklısın ama açan kişiyi inan ben tanımıyorum, o beni tanıyor olabilir, bana kimse "senin için konu açtım şurada" demedi. Aslında başta yazdıklarından da beni gerçekten çok savunmuş, insan şüpheleniyor di mi

. Ama kim ise, bana sorsaydı ona derdim ki "açık açık şu sitede şu kişi var, arkadaşımdır, lütfen ona oy verin" diye konu açmasını isterdim. Ama allahtan bana kimse sormamış çünkü sanırım öyle konu açılsaydı acayip tepki alırdı, bunu anladım.
neyse ben üzümü yerim bağını sormam hatta bağı da yerim
sımdı olayı ayrıntılı anlat madem ,o tshirtleri nasıl kazanıyoruz.
Şimdi o sitede bir fotoya oy veriyorsunuz, oy verenler arasında her hafta (pazar gecesi) 3 kişiye tshirt veriyorlar. Kazanana Facebooktan mesaj gönderip adresini istiyorlar ve adresine gönderiyorlar.