Gönderen Konu: Sziget Festival tshirtü kazanın  (Okunma sayısı 9319 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Sziget Festival tshirtü kazanın
« Yanıtla #40 : 28 Nisan 2010, 22:00:52 »
aa blizz o mu ???
:)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #41 : 28 Nisan 2010, 22:01:22 »
Evet ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 28 Nisan 2010, 22:02:21 »
kankam tarafından hayal kırıklıgına ugratıldım. gercı yazınca aa bizim forum yazmıstı. bende dıyorum ne demek istedi acaba???  ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı bilizzz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #43 : 28 Nisan 2010, 22:17:31 »
catpat yedi tabii ki biliyorum bu forumu, hayal kırıklığı olur mu :) Ama destek istediğim için yanlış anlaşıldım o yüzden artık sesim çıkmıyor :P

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 28 Nisan 2010, 22:58:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
catpat yedi tabii ki biliyorum bu forumu, hayal kırıklığı olur mu :) Ama destek istediğim için yanlış anlaşıldım o yüzden artık sesim çıkmıyor :P
arada tartısmalar olmus herhalde olaya uzak kaldım . neyse filizcim ne oldu bitti bilmiyorum ama sende canım foruma gırer gırmez destek ıstenır mı hemen :) burda kankan var sor bi demi :) aşkolsun :)

Çevrimdışı bilizzz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #45 : 28 Nisan 2010, 23:02:18 »
:) Yok yok ben forumdan yardım istemedim.Başka birisi açmış bu konuyu. Ben Facebooktan mesaj göndererek destek istemiştim, sonra işler karıştı. Neyse artık ders aldım ben de.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #46 : 28 Nisan 2010, 23:07:55 »
:) Yok yok ben forumdan yardım istemedim.Başka birisi açmış bu konuyu. Ben Facebooktan mesaj göndererek destek istemiştim, sonra işler karıştı. Neyse artık ders aldım ben de.

Peki o isteyen kişi seni tanımıyomu ;D Yeme bizi Filizz ;D Sen giderken biz geliyoduk :D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 28 Nisan 2010, 23:21:14 »
neyse ben üzümü yerim bağını sormam hatta bağı da yerim :) sımdı olayı ayrıntılı anlat madem ,o tshirtleri nasıl kazanıyoruz.

Çevrimdışı bilizzz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #48 : 28 Nisan 2010, 23:22:39 »
Scorpion aslında böyle düşünmekte haklısın ama açan kişiyi inan ben tanımıyorum, o beni tanıyor olabilir, bana kimse "senin için konu açtım şurada" demedi. Aslında başta yazdıklarından da beni gerçekten çok savunmuş, insan şüpheleniyor di mi :). Ama kim ise, bana sorsaydı ona derdim ki "açık açık şu sitede şu kişi var, arkadaşımdır, lütfen ona oy verin" diye konu açmasını isterdim. Ama allahtan bana kimse sormamış çünkü sanırım öyle konu açılsaydı acayip tepki alırdı, bunu anladım.

Çevrimdışı bilizzz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #49 : 28 Nisan 2010, 23:24:56 »
neyse ben üzümü yerim bağını sormam hatta bağı da yerim :) sımdı olayı ayrıntılı anlat madem ,o tshirtleri nasıl kazanıyoruz.

Şimdi o sitede bir fotoya oy veriyorsunuz, oy verenler arasında her hafta (pazar gecesi) 3 kişiye tshirt veriyorlar. Kazanana Facebooktan mesaj gönderip adresini istiyorlar ve adresine gönderiyorlar.