geçen gün evde yoktuk lizinden paket gelmiş geri dönmüş.
neyse eşimle şubeye gittik orada oturan bey lakayt lakayt sağı solu telle arıyor.alakasız konuşmalar yapıyor biz ayakta bekliyoruz...eşimin sabrı taşıyor ben endişeleniyorum arıza çıkıcak diye...
orada bulunan paketleri göz ucuyla süzüyor ve bizi postalama çabasına giriyor...
karnım burnumda bir hışımla arkaya geçtim orada bulunan paketlere baktım işte burda deyip kendi paketimizi buldum...
fena bozum oldu ama

demek ki neymiş boyun eğip geri dönmeyecekmişiz kendi işimizi gerektiğinde kendimiz halledecekmişiz

ayy ne fenayım ben
ehee ama ertucum napayım

adam resmen bizi postalama girişiminde, yaparım bilirsin

sende benim idolümsün sahiden yorumlarını okurken bazen kahkahalara boğuluyorum biliyosun çok sefer yazmışlığım vardır

özellikle sco ve senin karşılıklı diyologlarına

çok yaşayın emi
ben hepsini sevmiyorum hepsiyle sorun yaşadım tek tek.
1-ilk kargolarım eşim adına gelmişti buyrun eşiyim dedim.kargocuda siz mi pardonda kaç yaşındasınız dedi alaylı alaylı. size ne dedim bende.
2- başka gün yine aynı kargocu yine size kargo var surat ifadesi bıktım senin kargondan şeklinde.
3- bunları yapan adamı hep tersledim ve artık kapının önüne atıp gidiyor.
4-başka bir kargo bu da ayrı dert adam kapıyı çalıyo açıyorum kargo var iyi bilmem bilmem nerden şu gelmiş size sanane yaaa
5-4 kargo olayının kahramanı kargocu ilerleyen günlerde yine geliyo yine size buyrun kafama atsa daha iyiydi doğrusu
6-bebek bezi olayı kargocu sorar bebek mi var ooo kaç aylık sorusuyla karşı karşıyayım.
7-ödül sevincini kargocuyla yaşamalıyım ya büyük bi koli harika ya ödül kazandın ne güzel diye gülüyo bana
yani kargocular özel hayatımı bilmek zorunda ya işte sorup duruyolar.bende artık yarışmalara eşim adına katılıp eşimin iş adresini veriyorum onlardan kurtulmak için.
aha benden bi tane daha

tersle canım bazıları gerçekten hadlerini aşıyorlar...
işini layıkıyla yapanlara sözüm yok ama bu tip lakayt insanları haşlayınca hiç içim yanmıyor valla

yahu siz işinize bakın sizene insanın özel hayatından
yok olmaz bilmeleri lazım hatta bi kere biri geldi kargo yok elinde dedim denir gelen hiç çocuk bezi deyip çıkardı verdi sağol ya galiba bu ürünler gecikiyo ya bence oturuyolar kime ne gelmiş diye bakarken zaman geçiyo
1-ilk kargolarım eşim adına gelmişti buyrun eşiyim dedim.kargocuda siz mi pardonda kaç yaşındasınız dedi alaylı alaylı. size ne dedim bende.
2- başka gün yine aynı kargocu yine size kargo var surat ifadesi bıktım senin kargondan şeklinde.
4-başka bir kargo bu da ayrı dert adam kapıyı çalıyo açıyorum kargo var iyi bilmem bilmem nerden şu gelmiş size sanane yaaa
5-4 kargo olayının kahramanı kargocu ilerleyen günlerde yine geliyo yine size buyrun kafama atsa daha iyiydi doğrusu
6-bebek bezi olayı kargocu sorar bebek mi var ooo kaç aylık sorusuyla karşı karşıyayım.
7-ödül sevincini kargocuyla yaşamalıyım ya büyük bi koli harika ya ödül kazandın ne güzel diye gülüyo bana
yani kargocular özel hayatımı bilmek zorunda ya işte sorup duruyolar.bende artık yarışmalara eşim adına katılıp eşimin iş adresini veriyorum onlardan kurtulmak için.
oha..Ama bu resmen hayvanlık.

böylesini bozmayı bırak,direk dalınması gerek.
hiç geciktirmeden şikayet edilmeli şubeye falanda deil direk merkeze şikayet edilmeliki, böle tipleri çalıştıran şubelerde merkez tarafından puanları düşürülünce daha dikkatli eleman alsınlar..
Böyle lakayit konuşmalar yapan kargocuların amacı farklı(anladınız siz)
Eşinin yerinde olsam o kargocularla özel diyaloglar kurarım(anladınız)
Bidaha lakayitliğin l‘sini bile yapamazlar..