Gönderen Konu: Öncelikli olarak nefret ettiğiniz kargo firmaları.  (Okunma sayısı 14438 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Öncelikli olarak nefret ettiğiniz kargo firmaları.
« Yanıtla #30 : 06 Mayıs 2010, 10:21:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nefret demeyelim de tasvip etmediğim kargoların başında aras kargo gelir..  mesaj atıyorlar iki kez gelin kargonuzu şubemizden alın diye.. biz gidince de dağıtıma çıktı adresinize teslim edilecek diyorlar.. çok ilginç ;D

:D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 06 Mayıs 2010, 10:23:05 »
Yurt içi sağolsun şimdiye kadar bir kez olsun kargomu sorunsuz getirmedi. Az kaldı şahısların adını aldım şikayet edeceğim.  >:(

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 06 Mayıs 2010, 10:25:49 »
Henüz hiç biriyle sorun yaşamadım adresim eksik oluyor yada yanlış yazılmış oluyor o halde bile getirip bırakıyorlar  :)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 06 Mayıs 2010, 10:27:41 »
yurt içi kargoyu seviyorum en cok ama o da bi tuhaf :)
kagıt bırakıyolar kagıdın üstünde bi daha teslime cıkmayacagını unutmayınız yazıyo
sonra kargoyu almaya gidiyorum
bana ne deseler begenirsinz
müşterilerimiz magdur olmasın diye tekrr gönderime cıkardık :D

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 06 Mayıs 2010, 10:40:59 »
MNG kargo'dan nefret ediyorum. iş yerine ödemeli kargom gelmişti arkadaşlar ödemişler almışlar. 15 gün sonra tekrar ödemeli kargom geldi  ödedim, 13 gün sonra tekrar ödemeli bekliyorum kurye geldi bende kargom geldi diye cüzdanımı çıkıyorum. paketim nerede dedim sizin paketiniz yok dedi ben 28 gün önceki ödemeli kargonuzun makbuzu bunun tahsili için geldim dedi. dedim siz ödemeli kargoyu ödemeden teslim ediyormusunuz " hayır dedi ama bizim bu ay ki hesabımızda eksik çıktı bu yüzden geldim" nasıl yani dedim kaldım. benden tekrar almaya gelmiş dedim ben size nereden güveneceğim sizin alıp götürmediğimizi müdürlerini aradım yanımdayken şöle böle iyi neyseymiş bıraktı gitti. 28 gün önceki ödemeli kargonun parasını isityorlar sinek küçüktür mide bulandırır.
o günden beri gelen ödemeleri makbuzlarını saklıyorum :(
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı pesimist

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 10 Mayıs 2010, 17:03:36 »
aras kargodan nefret ediyorum asla evime ürün getirmiyolar o mahalleye servis yok diyolar ama ben burda görüyorum az önce de şikayet maili attım daha detaylı bilgi istediler fatura numarasını bulamadım gönderdim aynı maili bir daha attılar dalga mı geçiyosunuz dedim özür dilediler.çok saçmalar.
shopier.com/Yumakyumakorguler

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 11 Mayıs 2010, 09:35:26 »
bizde yurtiçi kargo için şikayet yazmıştık merkez çok ilgi alaka gösterdi birde paket yollamışlar bizim şube aramış kargonuz var isme teslim diye o zamanlarda önemli bir kargo bekliyorduk getirmeyeceklerini bildiğimiz için hemen gittik aldık çıka çıka merkezin gönderdiği şeker çıktı gönderdikleri şeker için bile ayaklarına çağırıyorlar illallah dedirtti bize ama şimdi yeni elemandan  umutluyuz:)) getiriyor sağolsun

Çevrimdışı jhanick

• Deneyimli Kampanyacı
  • http://twitter.com/#!/jhanickk
« Yanıtla #37 : 18 Mayıs 2010, 00:55:23 »
yurtiçi kargoyu hiç sevmiyorum, paket her geldiğinde içinden ne çıkıyorsa yamuk yumuk bir halde buluyorum hiç özen göstermiyorlar.

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #38 : 18 Mayıs 2010, 01:01:43 »
yurtiçi kargoyu hiç sevmiyorum, paket her geldiğinde içinden ne çıkıyorsa yamuk yumuk bir halde buluyorum hiç özen göstermiyorlar.
Ben gönderi alırken sorun yaşamıyorumda,gönderim yaparken genelde sinirlerim tepeme çıkıyor..Koca yerde sadece 1 kişi gönderi yapılacak kargoları alıyor,telefona bakıyor,söylediklerimi en az 2-3 kez tekrarlatıyor
mesela bugün sattığım  kulaklığı kargoya vericektim ve kargo'cu kızla şu dialogları yaşadım.

Kız-İçinde ne var ?
Ben-Kulaklık
Kız-Ne kulaklığı
Ben-Bayağı kulaklık işte,alıyon böyle kafana takıyon ses çıkıyor (ellerimle gösterdim ve muzipce sırıttım 8).)
Kız-Ha tamam o zaman..

Sonra benim yaptığım kutuyu bozdu,kendi tekrar yaptı kutuyu ama onun yaptığı gerçekten daha iyi oldu. ;D

Çevrimdışı jhanick

• Deneyimli Kampanyacı
  • http://twitter.com/#!/jhanickk
« Yanıtla #39 : 18 Mayıs 2010, 01:06:30 »
Ben gönderi alırken sorun yaşamıyorumda,gönderim yaparken genelde sinirlerim tepeme çıkıyor..Koca yerde sadece 1 kişi gönderi yapılacak kargoları alıyor,telefona bakıyor,söylediklerimi en az 2-3 kez tekrarlatıyor
mesela bugün sattığım  kulaklığı kargoya vericektim ve kargo'cu kızla şu dialogları yaşadım.

Kız-İçinde ne var ?
Ben-Kulaklık
Kız-Ne kulaklığı
Ben-Bayağı kulaklık işte,alıyon böyle kafana takıyon ses çıkıyor (ellerimle gösterdim ve muzipce sırıttım 8).)
Kız-Ha tamam o zaman..

Sonra benim yaptığım kutuyu bozdu,kendi tekrar yaptı kutuyu ama onun yaptığı gerçekten daha iyi oldu. ;D

dialog iyiymiş  ;D   umarım kulaklıkların sağ salim gitmesi gereken yere gidebilmiştir  :)