Merhabalar herkese

bilindği gibi yarın büyük günn

YGS sınavı yarın
Bende sınava gireceklerdenim ve heyacanım çok çok yüksek

BEn gibi sınava girecek olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin herkese
Dualarınızda benide unutmayın
Bende yarın giriyorum çok heycan yapma deneme sınavına girecekmiş gibi hazırlan ve bilmediğin soruları es geç. hepsini bitir bilmediklerine tekrar göz at. Herkesin Hakkında Rabbim en hayırlısını versin ALLAH yardımcımız olsun başarılar. herkese.
Bende yarın giriyorum çok heycan yapma deneme sınavına girecekmiş gibi hazırlan ve bilmediğin soruları es geç. hepsini bitir bilmediklerine tekrar göz at. Herkesin Hakkında Rabbim en hayırlısını versin ALLAH yardımcımız olsun başarılar. herkese.
Amin..
senin sıınavında inş. çok iyi geçer hayırlısı neyse o olsun
sakin olmaya çalışıyorum
;)tşkrlr. ya heycan yapacak birşey yok aslında kendini yatıştırmaya bak sabah haberlerde okudum bayram sabahı gibi süslenip püslenip gitmeyin normal bir günmüş gibi hazırlanın dıyor en büyük heycanı bu veriyormuş.
allah zihin açıklığı versin şu sınavlar kaldırılsa ne güzel olur benimde oğlum seneye girecek inşallah kazanırsınız arkadaşlar başarılar
tşkrlr . Hakkımızda hayırlısı olsun.
bence bu sınav kolay heyecan filan yapmayın

bildiklerinizi güzel güzel yapın barajı geçmeye bakın... asıl sınav hazirandaki...
onun için de neti, telefonunuzu ve kampanyaları unutmanız lazım bence

disiplinli çalışmakla herkes hak ettiğini alır...
hayırlısı hakkınızda...
Allah zihin açıklığı versin...
aminn
inş. herşey yolunda olacak şmdiye kadar gayet sakindm az kaldı ya ne oluyosa bana:D