Arkadaşlar bugünden sonra moderatörlük görevimi bırakıyorum.. Aktiflikten de pasif konuma doğru bir geçiş yapıyorum.. Bazı istenmeyen olaylardan dolayı bu kararı aldım.. Bu olaylar yeterince canımı sıkmaya başladı.. Ben iyi niyetli olmaya çalıştıkça bazı kişiler benim bu iyi niyetimi suistimal etmeye başladılar.. Bazı kardeşleriminde uyarıları beni düşündürdü.. Bilmeyenler için yaşım 30 ama 10'luk olan kardeşlerimle 10 yaşında gibi, 40'lık abimle 40 yaşındaymış gibi muhabbetimi yapmaya çalıştım ama görüyorum ki bazı kişiler yaşının adamı olamıyorlar.. Konunun farklı yorumlanmaması için şunlarıda belirtmek isterim.. Sanırım en büyük sıkıntı bu forumun herkese açık olması oluyor.. Kapalı forumlardaki görevlerime devam edicem.. Bunu daha önce Hakan'la da bir kaç defa görüştük ama sonuca kavuşturulamadan askere gitti kendisi.. Gerçi gelmesine az kaldı ama ben daha fazla bekleyemiycem.. Hakkı olan hakkını helal etsin, benimde hakkım geçenler olduysa benden yanada helal olsun.. Forumu tamamen bırakmıyorum.. Sadece üye olarak takip etmeye çalışıcam ama şimdi ki kadar aktif olmuycam.. Özel Mesajlarınızı cevaplandırmıycam haberin olsun..
Mutlu yarınlar arkadaşlar..
Not: Bir hocama yardımcı olmayı düşünüyordum ama ne yazık ki bu olaylardan sonra onada yardım edemiycem kendisinden gerçekten özür dilerim.. Kusura bakmasın ve beni anlayışla karşılasın lütfen..
Önemli degil dostum düşünmen bile yeterliydi
Ben geceden bu yana şaşkınım, aldığınız karara saygım sonsuz ama sizin bu forumdaki yeriniz gibi bendede yeriniz çok önemli olduğu için olsa gerek mod.luktan ayrıldığınıza çok üzüldüm..
Hayat bu işte her zaman kötüler iyilerden önde seyrediyor ve kötüler her zaman iyileri ezip geçiyor

Ben aslında ne söyleyeceğimi duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum, ama şunu iyi biliyorum ki siz bendeki öneminizi çok iyi biliyorsunuz

Her şeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok sanırım, ama yinede burada sizi görecek olmamda ayrı bir teselli benim için..
Her şey gönlünüzce olsun ve verdiğiniz ödünlerin kat kat fazlasıyla ödüllendirilirsiniz inş. ve ben buna inanıyorum
ya çok üzülüyorum be bu durumlardan eminim kararında haklısındır bu senın kararın ama lutfen tamamen gıtme
şaşkınlıkla okudum tüm olanları gerçi bişeyde anlamadım

birçok yerde mod olarak gördüğüm,bunuda herkesin güvendiği birisi demekki diye yorumladığım birisiydin sen.keşke seni sinir edenlere fırsat vermeseydin ve keşke ayrılmasaydın modlukdan

bu şekilde olan tüm ayrılıklara üzülüyorum ben.öyle süslü lafları beceremem ama hakkın bu değildi

bu kadar kişi sana güvendiyse ve sevdiyse iyi birisin demektir.kendini bilmezleri ciddiye almaya değmezdi abi ya

yinede kararına saygı duymakla yetiniyorum varlığını hissettir bize pasif olma lütfen
veda mesajı yazmaya gerek bile yok sağlıcakla kal falan demicem bi yere gitmiyosun ki sadece modluğu bırakmış .. dinlensin biraz

kampanyalara tam gaz devam seni üzenler üzülsün emiiiii
her zaman kazandıgınız hediyelere hayranlıkla bakmıstım keske bende böyle olsam demiştim..
keşke gitmeseniz
pasif olmasanız
keşke keşke..
pek faydası yok keşkenin ama..
inşallah dogru bi karar vermişsinizdir..hayırlısı
Arkadaşlar ben 41 yaşındayım kimse yaşımı da bilmiyor vede banada aynısını yaptılar Biraz saygılı olsakda bir birimizle uraşacağımıza hediye kazanalım diye burdayız Arkadaşım Timsaha da bırakmasını istemiyorum Herkez burda aile gibi yiz ama bazı hattini bilmiyenler saygısız ca hakeretler kötü sözler yazıyor Bunda belki benden büyük abilerim vede benden küçük kardeşlerim var Hele hele bayanlara kötü sözler yazanlarında ablası bacısı var onu düşünsün Biz burda gerçekden alie gibiyiz hep destekli oyunlarda birbirimize destek olmuyoruzmu birbirimize oylar vede ortak paylaşımları yapmıyormuyuz birşeyler kazanmadıkmı Bazı arkadaşlar küçücük hediyeler için birbirimizi kırıyoruz yok hileli yok şikayetler Allah nasit ederse oluyor hilelide yapsan olmuyor Lütfen herkez hattini bilsin güzel güzel burda ortakça hediye kazanmaya çabalıyalım
selçuk kardeş.kararına saygı duyanlardan biride benim.bir iki alışverişimiz oldu ama kardeşçe yaklaşman herşeye bedeldi .aramızdasın ya oda yeter .böyle abilerimiz,ablalarımızın,kardeşlerimizin yanımızda olduklarını bilmek yetiyor inan .ve unutmaki habil kabilden beri süregelen bir çekememezlik dünyası .sağlıcakla kal ve iyilikler peşinini bırakmasın.iyiler herzaman için kazanır...