kimse bilmiyor mu facede arkadaşlara nasıl gönderildiğini 
bende merak ediyorum bilen biri bizi duysun lutfen...
aynen ama pek kimse ilgilenmiyor
oyunu tamamladım kaydettim sonra paylaş cıktı ona tıkladım ama .teşekkür ederiz 31mayısta oyun sona erecektir yazdı
20 ARKADAŞA NASIL PAYLAŞICaz üstten facebookta paylaş dedim ama normal yarışma linkii paylaştı 20arkadaşımızında oynayıp kaydetmesi mi lazım anlamadım bilen biri aydınlatır mıııııııııııııııı
pek bilen yok ki güzelim, herkes aynı şeyi merak ediyor, yani daha kimse tam olarak anlayabilmiş değil
hepsini hiç beklemeden yaptım 10,56da bitti. nasıl daha kısa zamanda bitirebilirim ki? çamaşırlarda hangisini seçersem seçeyim şifre 2. seçimde çıkıyor. 1. seçimde bulan var mı? bulan varsa 1. seçimde bulunca süre ilerliyor mu?
ben ilk defa oynuyorum 17 dk oldu geçiyor
9:48de bittirmeyi başarabildim

ama aktivasyon maili gelmedi. galiba sistemleri henüz oturmuş değil en az 1 hafta sonra düzelir diye düşünüyorum...
facede paylaşlinkine tıklayınca mesaj olarak gönder linki var asağıda ona tıklayın alıcı çıkacak 20 kişiye gönderin . Sanırım böyle başka türlü olmuyor.
facede paylaşlinkine tıklayınca mesaj olarak gönder linki var asağıda ona tıklayın alıcı çıkacak 20 kişiye gönderin . Sanırım böyle başka türlü olmuyor.
ama bizim msj cektiğimizi nerden bilcek domestos :S
kayıt olurken bilgilerini giriyorsun ya , kayıt formundan bilcek işte

o kısmı biraz uydurma olmuş , yeni daha belki düzeltirler