0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
11:58:25
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmesaj olarak 2 kişi olduğuna emin misiniz nasıl kontrol ediceklerki 20 kişiye gönderdğimizi ayrıca ben şimdi girip gönder dersem site girişinde kullanıcı adıyla girmediğime göre gönderenin face den ben olduğumu nereden bilecekler..facede paylas dıyınce zaten sıfre kullanıcı falan ıstıyo ordan bılcekler.
mesaj olarak 2 kişi olduğuna emin misiniz nasıl kontrol ediceklerki 20 kişiye gönderdğimizi ayrıca ben şimdi girip gönder dersem site girişinde kullanıcı adıyla girmediğime göre gönderenin face den ben olduğumu nereden bilecekler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmesaj olarak 2 kişi olduğuna emin misiniz nasıl kontrol ediceklerki 20 kişiye gönderdğimizi ayrıca ben şimdi girip gönder dersem site girişinde kullanıcı adıyla girmediğime göre gönderenin face den ben olduğumu nereden bilecekler..facede paylas dıyınce zaten sıfre kullanıcı falan ıstıyo ordan bılcekler.bende istemedi direk sayfamı açtı..
en uzun süre bende galiba 13:24