0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 11,32,82 yaptım arkadaşlar inş. kazanırız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 11,32,82 yaptım arkadaşlar inş. kazanırız gayet ıyı kazanırsın tabı ama nasıl okadar kısa zamnda yapıosun ılk yerde sufreyı hmn bulsanda butun seylere bakıyo. bıde cok agır davranıyo ? bnı aydınlatırmısın?[/quotyemin ederim ki bişey yapmadım, zaten geç kalktım ve uykulu uykulu açtım pc.yi bir baktım ki bu var. hemen katıldım bende ama normal bir şekilde sizin yaptığınız gib yaptım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen uzun süre bende galiba 13:24 Bendede ole bişiler var merak etme.. Takıldı durdu benimki zaten..Tvde çok gezdim birde
en uzun süre bende galiba 13:24
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 11,32,82 yaptım arkadaşlar inş. kazanırız gayet ıyı kazanırsın tabı ama nasıl okadar kısa zamnda yapıosun ılk yerde sufreyı hmn bulsanda butun seylere bakıyo. bıde cok agır davranıyo ? bnı aydınlatırmısın?yemin ederim ki bişey yapmadım, zaten geç kalktım ve uykulu uykulu açtım pc.yi bir baktım ki bu var. hemen katıldım bende ama normal bir şekilde sizin yaptığınız gib yaptım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 11,32,82 yaptım arkadaşlar inş. kazanırız gayet ıyı kazanırsın tabı ama nasıl okadar kısa zamnda yapıosun ılk yerde sufreyı hmn bulsanda butun seylere bakıyo. bıde cok agır davranıyo ? bnı aydınlatırmısın?
bu 20 arkadaş olayını ben anlamadım arkadaşlar biri aydınlatabilirmi beni