ya arkadaşlar bana fikrimühim sitesinden bir emeil geldi yaaaaa ''üç maymun'u dünyaya duyuralım diye ben şimdi bu emaile ne yapmam gerekiyor silip atıcam yok bilgisi olan arkadaş varsa sevinirimmmmm
Üç maymun filmine destek olmaları için arkadaşlarına iletebilirsin maili ya da silebilirsin
Daha önce kitap almış arkadaşlara birşey sormak istiyorum. 102 puanım var. Kitap almaya çalışıyorum. Kitabı seçip puanlarınızla almak istiyor musunuz sorusunda evete basıyorum. Eet kayboluyor, sadece hayır kalıyor. Puan da düşmüyor. 10 gündür uğraşıyorum. Neden alamıyorum acaba? Site yönetimine yazdım iki kez, cevap da gelmedi.
boşuna ugraşma arkadaşım aynı dertten bende muzdaribim.adres degişikligi ve hediye için attıgım mail sayısını unutttum artık yeminle geri dönüş bile yapmadılar bekleme boşuna bence....
teşeküürler sildinm o zamannnn
canım oynuyorumda bu şans işi bugüne kadar 14 tane 50 kontur geldi..toplam 5 kişi için oynuyordum..hergün babam içim 310,00-323,000 yapmama ragmen babama gelmiyor ya..anneme 3 kez geldi.babama gelmiyor..4 kişiye geliyor 5. babam gelmiyor..
Daha önce kitap almış arkadaşlara birşey sormak istiyorum. 102 puanım var. Kitap almaya çalışıyorum. Kitabı seçip puanlarınızla almak istiyor musunuz sorusunda evete basıyorum. Eet kayboluyor, sadece hayır kalıyor. Puan da düşmüyor. 10 gündür uğraşıyorum. Neden alamıyorum acaba? Site yönetimine yazdım iki kez, cevap da gelmedi.
boşuna ugraşma arkadaşım aynı dertten bende muzdaribim.adres degişikligi ve hediye için attıgım mail sayısını unutttum artık yeminle geri dönüş bile yapmadılar bekleme boşuna bence....
Kitap alamadın mı hiç? Ben de 3 mail attım, dönüş olmadı. Cevabın için teşekkür ederim. Bu arada Eker Tatlı mühim paketim az önce geldi. İstanbul-Ankara-İzmir için geçerliymiş arkadaşlar.
istanbul ankara izmir demek :S
bugun benı aradılar
adanada bı magazanın acılısına katıldıgım takdırde surprız hedıye vereceklerını soyledıler ben ve 2 arkadasıma varmı bana eslık etmek ısteyen
enteresan bi kampanya adanaya bence git hemen
bu arada eker paketlerim geldi hem eşime hem bana
bende sasırdım kapıya ısmımı verceklermıs adımı soyleyıp surprız hedıyemı alcakmısım hedıye ne dedım surprız dedı