Gönderen Konu: pink | Kazandıklarım  (Okunma sayısı 139332 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fikrimühim !!
« Yanıtla #440 : 25 Aralık 2008, 19:18:27 »
Benimde kargom biraz önce geldi :)...

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #441 : 25 Aralık 2008, 19:24:25 »
bana da şimdi geldi, bu saatten sonra gelmez diyodum ama geldi. 2tane bedava, 10 tane %50indirim kartı var. iki tane kap var tatlılar için. birde fındık,fıstık,hindistan cevisi ve tarçın da koymuşlar küçük poşetlerde. çeşitli şekillerde şablonlar var. şablonlar çok hoşuma gitti. bir programda görmüştüm iki gün önce ve almak istiyordum, çok iyi oldu :):)

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #442 : 25 Aralık 2008, 19:31:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana da şimdi geldi, bu saatten sonra gelmez diyodum ama geldi. 2tane bedava, 10 tane %50indirim kartı var. iki tane kap var tatlılar için. birde fındık,fıstık,hindistan cevisi ve tarçın da koymuşlar küçük poşetlerde. çeşitli şekillerde şablonlar var. şablonlar çok hoşuma gitti. bir programda görmüştüm iki gün önce ve almak istiyordum, çok iyi oldu :):)
Sende Ankaradasın galiba.. Afiyet olsun :) bedava kuponunun üzerinde bir migros alışveirişyle birlikte kullanılabilir yazıyo.. neyse bi ice tea böğürtlen alırız artık ;D 10 tane %50 kupunuda baya fazla ama süreside uzunmuş artık yavaş yavaş kullanırız

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #443 : 25 Aralık 2008, 19:50:42 »
yok ben istanbuldayım, teşekkürler sana da afiyet olsun :)
ben o alışveriş kısmını görmemiştim :) neyse bi içecek alırız yanına artık :) süresinin uzun olmasıda iyi oldu :)

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #444 : 26 Aralık 2008, 12:06:50 »
geldi valla hergün kampanya ve fikrimühime teşekkürler

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #445 : 26 Aralık 2008, 12:51:11 »
banada geldi şimdi mühim raporu yazma sırası geldi  ;D

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #446 : 26 Aralık 2008, 21:48:32 »
ay ne güzel bize niye yokkii

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #447 : 27 Aralık 2008, 17:21:56 »
açılışa gıttım  bana magazayı nasıl buldugumu sordular  ve hedıyemı alıp geldım  tek kişilik battanıye hedıye ettıler ınanamadımya ;D ;D
fikrimühimden ilk  hediyem
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2008, 17:29:40 Gönderen: ilginç »

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #448 : 27 Aralık 2008, 17:25:05 »
açılışa gıttım  bana magazayı nasıl buldugumu sordular  ve hedıyemı alıp geldım  tek kişikik battanıye hedıye ettıler ınanamadımya ;D ;D
kusura bakmayında istanbuldan adanaya sırf bir açılışa davet edildiğiniz için gitmek saçmaılk deselerdiki sana şu hediyeyi verecez o zaman belki gidip gitmemeyi düşünebilirsin ama bir bilinmeze gitmek çok akıl karı değil.. Ha gezmek oraları görmek istersin onu bilemem ayrıca gidiş geliş parası battaniyenin parasından fazla tutar ;)

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #449 : 27 Aralık 2008, 17:27:55 »
açılışa gıttım  bana magazayı nasıl buldugumu sordular  ve hedıyemı alıp geldım  tek kişikik battanıye hedıye ettıler ınanamadımya ;D ;D
kusura bakmayında istanbuldan adanaya sırf bir açılışa davet edildiğiniz için gitmek saçmaılk deselerdiki sana şu hediyeyi verecez o zaman belki gidip gitmemeyi düşünebilirsin ama bir bilinmeze gitmek çok akıl karı değil.. Ha gezmek oraları görmek istersin onu bilemem ayrıca gidiş geliş parası battaniyenin parasından fazla tutar ;)
bılmeden konusmussun arkadasım  ben adanadayım zaten magaza adanada acıldıgı için adanadakı fikrimühimleri davet ettiler keske  sorsaydın  yargılamadan once ???
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2008, 17:30:31 Gönderen: ilginç »