Şükür bu hafta bende kazanmışım hem kendi adıma hem annemin adına
kendi tasarladığıma bebişi annemden tasarladığımada büyük oğlumun resmini kullanmıştım,
ne güzel ikiside olacak şimdi

tüm kazananları tebrik ederim
sayfa açılmıyor bende off ya...
evet canım tabiki yok sanırım 10tane tasarlıcan hangisi denk gelirse heralde tebrikler 2. hafta katılmamıştım 
tesekkurler. bende katılamıcaktım dun aklıma geldı ard arda 25-30 tane tasarladım. kardesım ıcın fenerbahcelı bıseyler. ınsl. kıytırık yaptıklarım deılde özene bözene yaptıklarımdan bırı cıkar kendıme kazandıgımda kıytırıklardan cıkmıstı.

ama olsun yıne ıdare eder
ben annem adına 4 tane t-shirt tasarlamıştım kazanmışım hayret ettim vallah
2 tane bekliyordum ben de hem de kesin gözüyle ama nasıl omadıysa bir tanesi olmamış. Neyse, o da önümüzdeki haftaya inşallah. Bu 3. tişörtüm.
sayfa açılmıyor bende off ya...
resım eklemeyı bılseydım sayfanın resmını koyardım ama bılmıyorum malesef
15 t-shirt tasarlamıştım kendi adıma hepsinide aynı tasarlamıştım, annemin adınada yaklaşık 10 kadar tasarlamıştım onada büyük oğlumun resmiyle aynı tasarımı hep kullanmıştım, bence sizde öyle yapın,
yani ben ne kazandığımı biliyorum şu anda
15 t-shirt tasarlamıştım kendi adıma hepsinide aynı tasarlamıştım, annemin adınada yaklaşık 10 kadar tasarlamıştım onada büyük oğlumun resmiyle aynı tasarımı hep kullanmıştım, bence sizde öyle yapın,
yani ben ne kazandığımı biliyorum şu anda 
bende ölen yapmak ıstıyorum ama acınca sunuda yapıyım bunada yapıyım onu yapsam nasıl olur bunu yapsam söle olur derken bı suru tasarım oluyo