0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞükür bu hafta bende kazanmışım hem kendi adıma hem annemin adına kendi tasarladığıma bebişi annemden tasarladığımada büyük oğlumun resmini kullanmıştım, ne güzel ikiside olacak şimdi tüm kazananları tebrik ederim iki farklı hesaptan tasarlarken ıletısım formuna hep kendı adınımı yazıosun? adrese kendı adresını mı yoksa ıkısınede farklı adresımı?yok beyazgülüm ben ikisinide kendi hesabımdan yaptım, formu doldururken ilk yaptığım 15 tasarıma kendi adıma doldurmuştum, sonraki tasarımlarımdada annemin adına doldurdum adreside annemin adresini verdim tabi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞükür bu hafta bende kazanmışım hem kendi adıma hem annemin adına kendi tasarladığıma bebişi annemden tasarladığımada büyük oğlumun resmini kullanmıştım, ne güzel ikiside olacak şimdi tüm kazananları tebrik ederim iki farklı hesaptan tasarlarken ıletısım formuna hep kendı adınımı yazıosun? adrese kendı adresını mı yoksa ıkısınede farklı adresımı?
Şükür bu hafta bende kazanmışım hem kendi adıma hem annemin adına kendi tasarladığıma bebişi annemden tasarladığımada büyük oğlumun resmini kullanmıştım, ne güzel ikiside olacak şimdi tüm kazananları tebrik ederim
evet aynı hesapla kazandım sonuçta her tasarımından sonra form doldurman isteniyor, formu doldururkende istediğin isimle doldurabilirsin, kendi hesabın diye hep kendi adınla doldurmak zorunda değilsin yani
bende kazanmışım olleeeeyyyy acaba hangi fotoğrafla kazandık nederen öğrenebiliriz arkadaşlar