Gönderen Konu: Best Buy Ankara açılış izdihamı sanal ortamda  (Okunma sayısı 51035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: Best Buy Ankara açılış izdihamı sanal ortamda
« Yanıtla #280 : 20 Nisan 2010, 18:39:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nedense kazananlar arasında soyisimleri aynı olanlar var.!!! >:(

Nolmuş soyisimleri aynıysa merak ettim.  Ne yani diyelim birisi oynuyor,  ve hediye kazanıyor, aynı soyadlı başka birisi veya akrabası girip oynayamayacak mı?  Aynı isim soyad desen anlarım da  aynı soyad çok saçma olmuş.
ya arkadaş sen ne dediğinin farkındamısın ...Birilerini mi savunuyorsun yoksa hile yapıp da aklanmaya mı çalışıyosun?asıl saçmalayan sensin o zaman bi kazanan akrabalarının adına bütün sülalesi adına kazansın ki zaten öyle oluyordur bende sana bravoo diyorum ya hileleri sen yapıyorsun yada hile yapanları savunuyorsun ben bunu anlıyorum kusura bakma
Sen benim ne yazdığımı okudun mu?  Önce bir oku ondan sonra yorum yap bence.  Aynı soyadlardan dem vuran arkadaşa atfen yorum yaptım. Orada hileyi desteklediğim falan mı yazıyor.  Senin sülalendeki bütün soyadlar aynı mı? Ne alaka?  Hangi aşamada sorun var yardımcı olayım? Algı mı, anlanlandırma mı?

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #281 : 20 Nisan 2010, 18:44:47 »
zaten aynı aileden bir kişi kazanabilir diye herhangi bir uyarı yok,soyismi aynı olan birsürü insan var.ancak kazananlar listesinde aynı kişi 2gün üst üste dvd kazanmış,nasıl olmuş acaba merak ettim onuda ???

Çevrimdışı cerkes

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #282 : 21 Nisan 2010, 00:00:14 »

Nolmuş soyisimleri aynıysa merak ettim.  Ne yani diyelim birisi oynuyor,  ve hediye kazanıyor, aynı soyadlı başka birisi veya akrabası girip oynayamayacak mı?  Aynı isim soyad desen anlarım da  aynı soyad çok saçma olmuş.
ya arkadaş sen ne dediğinin farkındamısın ...Birilerini mi savunuyorsun yoksa hile yapıp da aklanmaya mı çalışıyosun?asıl saçmalayan sensin o zaman bi kazanan akrabalarının adına bütün sülalesi adına kazansın ki zaten öyle oluyordur bende sana bravoo diyorum ya hileleri sen yapıyorsun yada hile yapanları savunuyorsun ben bunu anlıyorum kusura bakma
Sen benim ne yazdığımı okudun mu?  Önce bir oku ondan sonra yorum yap bence.  Aynı soyadlardan dem vuran arkadaşa atfen yorum yaptım. Orada hileyi desteklediğim falan mı yazıyor.  Senin sülalendeki bütün soyadlar aynı mı? Ne alaka?  Hangi aşamada sorun var yardımcı olayım? Algı mı, anlanlandırma mı?
audacious sen benim ne demek istediğimi anlamamısınki?? tabiki aynı soyadlı bi sürü kişi olcak.... benim dikkat çekmek istediğim konu nasl oluyo da bu aynı soy isimli arkadaslar hep kazanabiliyor??? bunda bi gariplik yok mu?? hangimizde böle bi şans var??

Çevrimdışı cerkes

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #283 : 21 Nisan 2010, 00:02:30 »
bi gün max 900 civarı oluyo bi gün max 700.... bu ailede nası bi sans var da hep dvd alabilecek yüksek skorlar yapabiliyolar?? ayrıca bu hesaplardan oynayanların aynı kişi olduğu kanısındayım

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #284 : 21 Nisan 2010, 00:13:15 »

audacious sen benim ne demek istediğimi anlamamısınki?? tabiki aynı soyadlı bi sürü kişi olcak.... benim dikkat çekmek istediğim konu nasl oluyo da bu aynı soy isimli arkadaslar hep kazanabiliyor??? bunda bi gariplik yok mu?? hangimizde böle bi şans var??
Daha spesifik olabilirdin sen de. Neyse önemli değil madem konu değişti.  İyi oynayan birisi akrabalarının yerine de oynuyor olabilir.  Bu durum nasıl engellenebilir ki?  Aynı şeyi bizler de yapmaz mıyız?

Çevrimdışı cerkes

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #285 : 21 Nisan 2010, 00:29:05 »
bu arada facebook hayran sayfasında biri itiraf etmis hile yaptıgını.... "işin sırrı biraz yazılım biraz bilgi biraz da merak" demiş ve yazılımcı birinden bahsediyor :-\

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #286 : 21 Nisan 2010, 00:36:55 »
Bence bu oyunda hile yok arkadaşlar. Az önce biraz göz attım. Büyük ödülü kazananlardan birinin soyismi bir kere DVD kazananlar arasında var. Bir kaç aynı soyisim de bir kaç defa DVD kazanmış. "Yılmaz" soyismini hariç tutuyorum çok olduğundan dolayı. Belki bu kişiler ya şansa ya da biraz teknik öğrenerek kazanmışlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #287 : 21 Nisan 2010, 00:39:00 »
Çok merak ediyorum burda birilerinin hile yaptıgını konusanların eline ne geciyo? Yaptıysa yapmıs ve malı götürmüş adam sizin boşa parmaklarınızı yormanızdan baska ne gibi bi getirisi var bu durumun  ???
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #288 : 21 Nisan 2010, 00:43:47 »
bu arada facebook hayran sayfasında biri itiraf etmis hile yaptıgını.... "işin sırrı biraz yazılım biraz bilgi biraz da merak" demiş ve yazılımcı birinden bahsediyor :-\

Madem hile yapıyor. Arkadaş listesine bir gözatıver bakalım kimlere kazandırmış.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2010, 00:46:44 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı cerkes

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #289 : 21 Nisan 2010, 00:55:32 »
Çok merak ediyorum burda birilerinin hile yaptıgını konusanların eline ne geciyo? Yaptıysa yapmıs ve malı götürmüş adam sizin boşa parmaklarınızı yormanızdan baska ne gibi bi getirisi var bu durumun  ???
yapılan haksızlık karşısında susmak işime gelmiyor.....