0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok merak ediyorum burda birilerinin hile yaptıgını konusanların eline ne geciyo? Yaptıysa yapmıs ve malı götürmüş adam sizin boşa parmaklarınızı yormanızdan baska ne gibi bi getirisi var bu durumun yapılan haksızlık karşısında susmak işime gelmiyor.....
Çok merak ediyorum burda birilerinin hile yaptıgını konusanların eline ne geciyo? Yaptıysa yapmıs ve malı götürmüş adam sizin boşa parmaklarınızı yormanızdan baska ne gibi bi getirisi var bu durumun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok merak ediyorum burda birilerinin hile yaptıgını konusanların eline ne geciyo? Yaptıysa yapmıs ve malı götürmüş adam sizin boşa parmaklarınızı yormanızdan baska ne gibi bi getirisi var bu durumun yapılan haksızlık karşısında susmak işime gelmiyor.....Peki konuşunca eline ne geçiyo ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi tane büyük ödül kazanabildim sonunda Tebrikler Soner Duman senmisin ?
bi tane büyük ödül kazanabildim sonunda
bestbuyın facebook sayfasında hile yöntemi açıklanmış arkadaşlar isterseniz bi deneyin ben yaptım adam 590 küsur uçtu keşke baştan haberimiz olsaydı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbestbuyın facebook sayfasında hile yöntemi açıklanmış arkadaşlar isterseniz bi deneyin ben yaptım adam 590 küsur uçtu keşke baştan haberimiz olsaydı 500 den sonra yere çarpmıyo,yere gelince yerin dibine doğru sonsuz gidiyor:)
sapanı fazla germeyin yavaş atışla bile en az 400 500 metre gidiyor seke seke öbür türlü limiti aşıp uzaya ya da yerin dibine gidiyor