biz bide buraya deneyim yazıp göndermiştik noldu? kazana birileri varmı
arkadaşlar bana bir mesaj geldi ilk 5 e girdiniz kazandınız kısa zamanda hediyeniz gönderilecek diyor ama adre bilgileriniz eksik diyor acaba nerden adres bilgilerini dolduracağız cevaplarsanız sevinirim
arkadaşlar bana bir mesaj geldi ilk 5 e girdiniz kazandınız kısa zamanda hediyeniz gönderilecek diyor ama adre bilgileriniz eksik diyor acaba nerden adres bilgilerini dolduracağız cevaplarsanız sevinirim
Gelen mail kişisel bir adresten geliyor. Aşağıdaki maille iletişime geçersen yardımcı olacaklardır.
<Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin>
pardon ilk 5 nasıl girdin? biraz ipuçu lütfen...
Vay be ilk hediyemi kazandım ve aldım. Tadımcadan teneke bir kutu içinde tadımcalar geldi. Onca kampanyaya gir. En sonunda yüzüm güldü. Ne kadar performanslıyım değil mi? Gerçi bestbuy'dan Maykıl Ceksın dvd si de gelmişti. Onu saymıyorum. Çünkü çöpte.
Vay be ilk hediyemi kazandım ve aldım. Tadımcadan teneke bir kutu içinde tadımcalar geldi. Onca kampanyaya gir. En sonunda yüzüm güldü. Ne kadar performanslıyım değil mi? Gerçi bestbuy'dan Maykıl Ceksın dvd si de gelmişti. Onu saymıyorum. Çünkü çöpte.
tebrik ederim..kaç dakikaydı rekorun?
tebrik ederim..kaç dakikaydı rekorun?
İki dakika civarıydı. İki dakikanın altına inmek de benim için imkansız zaten. Yeteneksiz adamın tekiyim.