0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVay be ilk hediyemi kazandım ve aldım. Tadımcadan teneke bir kutu içinde tadımcalar geldi. Onca kampanyaya gir. En sonunda yüzüm güldü. Ne kadar performanslıyım değil mi? Gerçi bestbuy'dan Maykıl Ceksın dvd si de gelmişti. Onu saymıyorum. Çünkü çöpte. tebrik ederim..kaç dakikaydı rekorun?İki dakika civarıydı. İki dakikanın altına inmek de benim için imkansız zaten. Yeteneksiz adamın tekiyim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVay be ilk hediyemi kazandım ve aldım. Tadımcadan teneke bir kutu içinde tadımcalar geldi. Onca kampanyaya gir. En sonunda yüzüm güldü. Ne kadar performanslıyım değil mi? Gerçi bestbuy'dan Maykıl Ceksın dvd si de gelmişti. Onu saymıyorum. Çünkü çöpte. tebrik ederim..kaç dakikaydı rekorun?
Vay be ilk hediyemi kazandım ve aldım. Tadımcadan teneke bir kutu içinde tadımcalar geldi. Onca kampanyaya gir. En sonunda yüzüm güldü. Ne kadar performanslıyım değil mi? Gerçi bestbuy'dan Maykıl Ceksın dvd si de gelmişti. Onu saymıyorum. Çünkü çöpte.
ilk 3 teyim yaşasııın
tadımcaya çok çok teşekkürler kırmızı bir kutu içinde bolca tadımca göndermişler saygılarçalışmaya devam tadımca yemeğe devam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintadımcaya çok çok teşekkürler kırmızı bir kutu içinde bolca tadımca göndermişler saygılarçalışmaya devam tadımca yemeğe devamilk 5 e girene mi gönderiyorlar?