ya süprizler kısmı açılmıyorki
arkadaşlar yarımdıcı olan herkese çok çok teşekür ederim bende fa ürünleri kazandım
allaha şükür sonunda oldu
ben 20 davet yolladım açmadı oyunu süprizler kısmına tıkladım 20 kişi davet et diyo tekrar davet etmek istedim yarına diyo
sanırım mozilla lazım dediğiniz gibi oda bende yokki
heidi hanım ben ieden ve operadan denedim oldu ayrıca sanırım 20 kişiye göndermenize gerek yok örneğin listenizde 5 kişi varsa 5 kişiye davetiye gönderin sonra davet et tekrar basın yine aynı 5 kişiye gönderin bunu 3 kez yapın sonra süprizlerden soruyu bilin oluyor bende oldu :)babaneciğimede aldım
ben 20 davet yolladım açmadı oyunu süprizler kısmına tıkladım 20 kişi davet et diyo tekrar davet etmek istedim yarına diyo
sanırım mozilla lazım dediğiniz gibi oda bende yokki
aynen bende de öyle oldu hayran olmakta gerekli mi
arkadaşlar tekrar tekrar deneyin,davet kabul etmeyip yarında diyosa etmişsiniz demektir,sürprizler kısmına girmeyi deneyin girince cevaplayın soruyu istanbul olucak cevap,sonra kazandınız dio zaten
İLK 10 için yarışacaklar bunu gözönünde bulundursun.
10 gününü buna ayırabilecek ve vize,pasaport,yemek vs. dikkat etsin

Yarışmada en hızlı sürede en yüksek puanı elde eden ilk 10 kişiye, 22 Gün İçinde10 Gün (Flexi) 2. mevkii interrail bileti verilecektir.
- Interrail ödülünü kazanan kişi, interrail bileti dışındaki ( pasaport, vize, konaklama, şahsi harcamalar, gümrük harcamaları vs.) tüm harcamalarını
kendisi karşılayacağını taahhüt etmektedir.
oley peri yi beklerken morel oldu
bnmki mozilla ama yabamadm
fazla yüklendik galiba oyunda oynanmıyor