0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2. kez yedeklere gırmısım tras makınesınde sansında bolesi yaaaaaaasen 2. kez yedeğe girmişsin, ben yarışma başladığından beri yedeğe bile giremedim.. yedek olmak da kotü bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2. kez yedeklere gırmısım tras makınesınde sansında bolesi yaaaaaaasen 2. kez yedeğe girmişsin, ben yarışma başladığından beri yedeğe bile giremedim..
bende 2. kez yedeklere gırmısım tras makınesınde sansında bolesi yaaaaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2. kez yedeklere gırmısım tras makınesınde sansında bolesi yaaaaaaasen 2. kez yedeğe girmişsin, ben yarışma başladığından beri yedeğe bile giremedim.. yedek olmak da kotü bence Yedekteyken maalesef insan daha çok sıkıntı yaşıyor,acaba hediyeyi alacakmıyım......alamayacakmıyım ........karmaşası........
benim kadar talihsiz yoktur galiba iphone yedek talihliyim dua edinde asil talihli alamasın:) bizden değilse tabii...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim kadar talihsiz yoktur galiba iphone yedek talihliyim dua edinde asil talihli alamasın:) bizden değilse tabii... forumdan diye hatırlıyorum ben
hemde ps3 hiç sevmem satılmıyoo
yok geçen sene çıkmıştı , zorla sattım uğraştırdıda biraz